CORE - Cooking for the future

Hankkeen kuvaus

Hankkeen tavoitteena on löytää eurooppalainen tasapaino kokin koulutukseen ja samalla tehdä parannuksia kokin tutkintoon. Hankkeen aikana tunnistamme olemassa olevia tutkintoja samalla parannamme ja kehitämme niitä vastaamaan tulevaisuuden eurooppalaista yhtenäistä kokin opetussuunnitelmaa.

Hankkeen painopistealueita ovat taitojen ja osaamisen näkyvyyden parantaminen ja vertailukelpoisuuden lisääminen eri maiden välillä.

Hankkeessa kehitetään opiskelijoiden kansainvälistä osaamista ja kielitaitoa. Samanaikaisesti koko eurooppalainen ravintola-ala hyötyy hankkeen tuloksista, kun kokin osaaminen tunnistetaan ja tunnustetaan sekä toteutetaan samanlaisena Euroopan laajuisesti.

Hankkeessa keskitytään uuden kansainvälisen kokin tutkinnon virtuaalisen 360°-verkkosivujen pilottiversion kehittämiseen. Samalla tavoitteena on edistää avoimen oppimateriaalin käyttöä hyödyntämällä virtuaalisia osaamismerkkejä, joilla osaamista voidaan osoittaa, arvioida ja tehdä näkyväksi.  

Kohderyhmä

Ensisijaiset kohderyhmät ovat ammatillisen koulutuksen opiskelijat ja opettajat sekä ravintola-alan edustajat.

Kesto

28.12.2018 — 27.12.2020

Projektipäällikkö

Oona Haapakorpi/Mika Heino, Omnia

Yhteistyökumppanit

Koordinaattori: Omnia

Partnerit: Vamia (Suomi), Ikaslan Gipuzkoa (Espanja), Institute of Technology Tralee ITT (Irlanti), Tartu Vocational College TKHK (Viro)

Rahoitus

Erasmus+ KA3 (Euroopan komissio)

Hankkeen kotisivu

https://cookingforthefuture.net

Facebook

https://www.facebook.com/Cookingforthefuture/

Lisätietoja antaa
Oona Haapakorpi
Opettaja
0438244112
oona.haapakorpi@omnia.fi
Mika Heino
Asiantuntija
0468515082
Mika.Heino@omnia.fi