Kulttuuri

Kurssit

Hyvän keskustelun taidot ja neuvottelutilanteet

Torstai, 28. helmikuu 2019 - 18:00
Ihmissuhdetaidot 3/5. Muutamia perusperiaatteita noudattamalla erotut eduksesi hyvänä keskustelijana, eikä puhuttava lopu kesken. Hyvän keskustelijan kanssa on ilo puhua ja hän nauttii itsekin keskustelusta. Mukana on myös mestarineuvottelijoiden vinkkejä haastaviin tilanteisiin.
Kurssit

Itsetuntemus arjen valintoina: Tunnen itseni - Voin hyvin luentosarja

Maanantai, 25. helmikuu 2019 - 10:00
Henkinen kasvu tapahtuu koko ajan. Se miten valitsemme elää päivittäin, joko tukee kasvuamme tai pitää meitä kiinni vanhassa. Millaisia asenteita minulla on ja miten käytän aikaani – Valitsenko asioita, jotka tukevat hyvinvointiani ja kasvuani vai ajaudunko päivästä toiseen odottaen jotakin ja ihmetellen ajan kulumista? Minkä olisi hyvä muuttua?
Kurssit

TRE-introluento

Tiistai, 12. helmikuu 2019 - 17:30
TRE®-stressinpurkuliikkeet (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, jonka avulla voidaan purkaa kehon ja mielen jännitystiloja. Luento toimii aloituskurssina TRE-harjoitukselle.
Kurssit

Elävät ja ravitsevat ihmissuhteet: Tunnen itseni - Voin hyvin luentosarja

Maanantai, 11. helmikuu 2019 - 10:00
Hyvä itsetuntemus on väylä rikkaisiin ja avoimiin ihmissuhteisiin. Miten voin olla vapaasti suhteessa toisiin ja rehellinen itselleni ja läheisilleni? Mitä peitän itsessäni ja mistä se johtuu? Minkä roolin otan helposti muiden kanssa ollessani ja millaisia odotuksia asetan ihmissuhteilleni?
Kurssit

Elämän inventaario UUTTA!

Tiistai, 5. helmikuu 2019 - 17:30
Oletko elämässäsi käännekohdassa? Suuria muutoksia ilmassa? Kaipaatko voimavaroja tulevaan? Tule mukaan kartoittamaan elämässäsi kokemaasi ja näkemääsi muistelutekniikan avulla. Oman elämän tarkastelun ja muistelun avulla saat voimavaroja tulevaan, tutustut itseesi ja löydät omat vahvuutesi.
Kurssit

Suomalainen eroseminaari (ent. Fisherin eroseminaari)

Torstai, 31. tammikuu 2019 - 17:30
Parisuhteen päättyminen on aina kriisi. Usein ero on elämämme kovimpia kokemuksia. Suomalainen eroseminaari on nykypäivään ja suomalaisille päivitetty malli Fisherin eroseminaarista. Seminaari tarjoaa mahdollisuuden käsitellä eroon liittyviä tunteita muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.