Kielet

Kielet

Ajankohtaiset

Espoon työväenopiston uutiskirje 11.11.2020

Kurssit

Italia A1.2 Kertausta ennen joulua

Tiistai, 8. joulukuu 2020 - 17:30
Kaipaatko italian alkeiden kertausta? Kurssi sopii noin vuoden opiskelleille ( esim. Bella vista 1 kpl 2-8 tai vastaavat tiedot) tai kertauksena pidemmällekin ehtineille. Kertaamme kielioppia ja tärkeintä sanastoa keskustelu- ja kuunteluharjoituksilla sekä peleillä. Oppitunnit pidetään kahtena tiistaina klo 17.30-20.00 reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan. Opiskelija tarvitsee tietokoneen, hyvän internetyhteyden ja headsetin.
Kurssit

Netin sanakirjat hyötykäyttöön! - Verkkokurssi kaikille kielenopiskelijoille

Keskiviikko, 2. joulukuu 2020 - 18:00
Tutustu netin ilmaisiin sanakirjapalveluihin ja opi käyttämään niitä hyödyksi! Millaisia sanakirjapalveluita netistä löytyy? Voiko Google Translateen luottaa? Millä tavoin kielenopiskelijana voin käyttää nettiä hyödyksi? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia tällä kahden kerran lyhytkurssilla! Kurssi pidetään kahtena keskiviikkona klo 18.00-19.00 Blackboard Collaborate -virtuaaliluokkahuoneessa, jossa opiskellaan opettajan johdolla samanaikaisesti koko ryhmän kanssa. Opettaja on englannin ja espanjan opettaja ja kurssilla käytetään esimerkkeinä englannin, espanjan ja ruotsin sanastoa. Kurssi sopii kuitenkin minkä tahansa kielen opiskelijalle. Opetuskielenä suomi, muita kielitaitovaatimuksia ei ole.
Kurssit

Venäjän tavat ja traditiot. Osallistu lähi- tai etäopetukseen

Maanantai, 7. joulukuu 2020 - 17:00
Haluatko saada lisää tietoa venäjän mentaliteetista, tavoista ja traditiosta? Kurssilla keskustelemme, mikä on venäläisen sielun suuria ominaisuuksia ja salaisuksia.Miksi venäläiset ajattelevat ja käyttäytyvät eri tavalla kuin joku muu kanssa? Mikä on venäläisen mentaliteetin pääpiirteitä? Puhumme myös sitä, mikä on hyvä tietää venäjän tavoista ja traditiosta, kun lähdemme matkustamaan Venäjälle ja haluamme olla aina tervetulleita venäläisten seuraan. Kurssimme toisella tapaamisella keskustelemme uuden vuoden viettoon liittyvistä tavoista ja traditioista Venäjällä. Edellyttää ainakin yhden lukukauden alkeiskurssin tietoja. Opetuskielet suomi ja venäjä Voit osallistua kurssille myös kotoa. Oppitunnit pidetään Tapiolassa (Itätuulenpiha 1) ja reaaliaikaisesti verkossa kahtena maanantaina klo 17.00-18.30. Etäopiskelija tarvitsee tietokoneen ja hyvän internetyhteyden.
Kurssit

Ruotsi B1 Diskutera på svenska i december

Perjantai, 4. joulukuu 2020 - 12:00
Nätkursen för dig som vill koppla av med lite svenska före jul. Aktuella teman, både vardagliga och mer festliga, även lite musik. Glöm julstressen och häng med på muntlig svenskakurs! Undervisningsspråk svenska, stödspråk finska. Opetuskieli ruotsi tarvittaessa tukikielenä suomi. Oppitunnit pidetään kolmena perjantaina klo 12.00-13.30 reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan. Opiskelija tarvitsee tietokoneen, hyvän internetyhteyden ja headsetin. Kurssilla käytetään opettajan omaa materiaalia sekä verkosta vapaasta saatavilla olevaa materiaalia.
Kurssit

Ruotsi B1 Diskutera på svenska i december

Torstai, 3. joulukuu 2020 - 18:00
Nätkursen för dig som vill koppla av med lite svenska före jul. Aktuella teman, både vardagliga och mer festliga, även lite musik. Glöm julstressen och häng med på muntlig svenskakurs! Undervisningsspråk svenska, stödspråk finska. Opetuskieli ruotsi tarvittaessa tukikielenä suomi. Oppitunnit pidetään kolmena torstaina klo 18.00-19.30 reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan. Kurssilla käytetään opettajan omaa materiaalia sekä verkosta vapaasta saatavilla olevaa materiaalia.
Kurssit

Italia A1.3 Joulu Italiassa

Torstai, 3. joulukuu 2020 - 14:45
Miten Italiassa vietetään joulua? Opimme yhdessä, miten italialaiset viettävät joulua, mitä he syövät, miten he koristelevat kotinsa sekä mitä musiikkia he kuuntelevat ja laulavat. A1.2-A2.1 - sopii opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet italiaa noin 2-3 vuotta Opetus Tapiolassa (Itätuulenpiha 1) kolmena torstaina klo 14.45-16.15.