Kielet

Kielet

Kurssit

Espanja A1.1 Alkeet livenä verkossa

Tiistai, 6. huhtikuu 2021 - 19:00
Rauhalliseen tahtiin etenevä espanjan verkkokurssi vasta-alkajille. Tutustumme kielen ääntämiseen ja espanjalaiseen kulttuuriin sekä harjoittelemme runsaasti erilaisia matkailun viestintätilanteita. Kurssilla opit mm. tilaamaan kahvilassa ja esittelemään itsesi. Oppitunneilla harjoitellaan kommunikointia ja puhevalmiuksia verkon menetelmin. Verkkotapaamisissa opettaja antaa tehtäviä viikoittain. Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti (livenä) verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan ja osallistua voi mistä päin Suomea tahansa. Opiskelija tarvitsee hyvän internetyhteyden ja headsetin.
Kurssit

Italia A2-B1 Tutustu Italiaan ja Italian maakuntiin

Tiistai, 6. huhtikuu 2021 - 17:00
Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille nojatuolimatkan Italian kahdenkymmenen alueen läpi. Tutustumme yhdessä Italian eri osien perinteisiin, kulttuuriin ja maantieteeseen ja samalla harjoittelemme italian kieltä erilaisten harjoitusten avulla. Kurssi sopii opistossa noin kolme-neljä vuotta opiskelleille, Bella vista 1 ja Bella vista 2 kpl 1-6 tai vastaavat tiedot.
Kurssit

Espanja A1 Espanjan perusteet

Tiistai, 6. huhtikuu 2021 - 16:30
Lyhytkurssi sinulle, joka aiot alkaa opetella espanjaa ja haluat tutustua kieleen jo etukäteen. Tai oletko jo opetellut jonkin verran ja haluat kerrata? Tule opiskelemaan mm. numerot, värit, preesensin muodot, olla-verbit sekä kahvila- ja ravintolasanastoa. Tule nauttimaan oppimisen ilosta! Kurssi toteutetaan koronarajoitusten niin vaatiessa verkossa.
Kurssit

Espanja A2 Verbos en los pasados - verkkokurssi

Tiistai, 6. huhtikuu 2021 - 0:16
Kertaamme verbejä tiiviskurssilla itsenäisesti Moodlessa kahtena viikonpäivänä. 2 v espanjaa opiskelleille. Tervetuloa opiskelemaan espanjan verbejä intensiivikurssilla. Opiskelemme seuraavat aikamuodot indikatiivissa: perfekti, imperfekti, preteriti ja pluskvamperfekti. Erityistä huomiota saa preteritin ja imperfektin käyttö. Kurssi toimii Moodle-alustalla. Osallistuminen edellyttää kohtuullisia tietokoneen tai älylaitteen käyttötaitoja, teoriamateriaalit ovat verkossa, powerpointeina tai pdf-tiedostoina, harjoitukset verkossa. Kurssilla ei ole kiinteitä opetusaikoja, vaan tehtäviä tehdään omaan tahtiin ja yhteydenpito toimii aihefoorumien kautta. Tehtäviä julkaistaan kahtena viikonpäivänä, ja niiden tekoon menee noin neljä tuntia.
Kurssit

Kiina A1.1 Puhutaan kiinaa osa 2 verkkokurssi

Tiistai, 30. maaliskuu 2021 - 0:04
Mandariinikiinan jatkokurssin painopistealueet ovat sanasto, puhuminen ja kuullunymmärtäminen. Verkkokurssilla opetellaan mm. seuraavat asiat: ääntäminen, tervehtiminen ja esittäytyminen, numerot ja kellonajat, ruoat ja juomat. Opettaja on sinologi, kiinan kielen lehtori ja kääntäjä. Hän puhuu myös suomea. Kurssilla käytetään mandariinikiinaa. Opettaja antaa viikoittain tehtäviä itsenäisesti suoritettavaksi noin 1,5 tunnin edestä. Osallistujien pitää tallentaa ja palauttaa suullisia tehtäviä sekä tehdä kuuntelutehtäviä. Tätä varten jokainen osallistuja tarvitsee mikrofonin ja kuulokkeet tai kaiuttimen. Opettaja antaa verkon kautta viikoittain henkilökohtaista palautetta ja ohjausta tehtyjen tehtävien perusteella.
Kurssit

English A2 Easy English in English - online

Maanantai, 29. maaliskuu 2021 - 19:10
Learn English in English with ’selkosuomi’ to help. Suitable also as a revision course. This course offers you practical, everyday English. In grammar you will revise present and past simple (preesens ja imperfekti), learn more irregular verbs (epäsäännöllisiä verbejä) and practise the pronunciation of the regular -ed endings. You will read and discuss topics, such as appearance and clothes, jobs, free time and holidays, and hotel problems. This course is for non-Finnish speakers and Finnish speakers alike. Everyone is welcome!
Kurssit

Englanti B1–B2 Easy Discussion

Maanantai, 29. maaliskuu 2021 - 15:30
English discussion group with native speaker, suitable for intermediate level. Come and practice the English you have already learned in a relaxed group. Improve language structure, grammar and pronunciation through active correction under the guidance of a native English teacher. Gain confidence and enjoyment in the language in a fun and relaxed environment. We meet online (in a Blackboard Collaborate virtual classroom) once a week on Monday 3:30 - 5:00 pm.
Kurssit

Englanti A2.1–А2.2 Английский для продолжающих

Keskiviikko, 3. maaliskuu 2021 - 17:30
Курс подходит тем, кто уже знаком с простейшими темами и грамматическими структурами. Темы: погода, путешествия Грамматика: Present Perfect, going to