Tapahtumat

Tulevaisuuden autotalo -virtuaalityöpaja

Tervetuloa visiomaan Tulevaisuuden autotaloa!
Tapahtuman aika
To 24.9.2020 - 13:00
To 24.9.2020 - 16:00
Tapahtuman paikka

Verkossa

Tulevaisuuden autotalo -virtuaalityöpaja on osa Cleantech Mobility Education -hankkeen työpajojen sarjaa 2020-2021.

Cleantech Mobility Education for Tomorrow (CLEMET) -hankkeessa kehitetään ajoneuvoalan koulutusta ja luodaan uudenlaisia oppimis- ja yhteistyöympäristöjä. Hanketta toteuttavat Metropolia, Laurea, Omnia, VTT ja Espoon kaupunki. Työpaja toteutetaan verkossa.

Tulevaisuuden autotalo on modulaarinen ja monipaikkainen yhteistyöympäristö, joka sisältää ajoneuvojen myynnin ja jälkimarkkinoinnin lisäksi laajemmin liikkumisen palveluja, koulutusta ja toimijoita. Tulevaisuuden autotalossa eri koulutusasteet tekevät yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa, tarjoten mahdollisuuden palveluinnovaatioiden nopeaan kokeiluun ja testaukseen. Tulevaisuuden autotalossa yhteistyötä tekevät niin yritykset, koulutus- ja tutkimusorganisaatiot kuin rivikansalaisetkin.

Tulevaisuuden autotalon konseptia voidaan hyödyntää Espoon Kiviruukkiin suunnitellun bio- ja kiertotalouden innovaatioita kehittävän Cleantech Gardenin toiminnassa, joka on yritystoiminnan, osaamisen ja opiskelun huippukampus.

Työpajassa visioidaan Tulevaisuuden autotalon toimintaa. Minkälaisia palveluita Tulevaisuuden autotalo tarjoaa? Miten kestävä kehitys ja puhdas teknologia nivoutuvat osaksi toimintaa? Minkälaisia rooleja eri toimijoilla ja sidosryhmillä on? Minkälaista on koulutus ja opiskelu Tulevaisuuden autotalossa?

Ilmoittautuminen

Työpajan ajakohta: to 24.9.2020 klo 13-16.

Ilmoittaudu työpajaan 22.9. mennessä.
Lähetämme osallistumislinkin työpajaan ilmoittautuneille.

Lisätiedot:

Harri Miinin, projektipäällikkö, Metropolia
harri.miinin@metropolia.fi

Salla Kuuluvainen, palvelumuotoilija, Laurea
salla.kuuluvainen@laurea.fi