Tapahtumat

Sound Of Fusion - uuden Ohjaamo-palvelukokonaisuuden avajaiset

Vietämme uuden palvelukokonaisuuden yhteisiä avajaisia ja kutsumme sinut sekä espoolaiset nuoret mukaan juhlimaan kanssamme.
Tapahtuman aika
Pe 15.9.2017 - 13:00
Pe 15.9.2017 - 19:00
Tapahtuman paikka

Lintuvaarantie 2A, 02650 Espoo

Juhlimme Espoon Leppävaarassa avajaisia 15.9.2017, kun uusi Ohjaamo-palvelukokonaisuus avaa ovensa alle 30-vuotiaille espoolaisille nuorille.

Tapahtuma on maksuton ja päiheetön, tervetuloa mukaan.

Alkuun klo 13-16 järjestämme opastetun kierroksen talon eri kerroksissa, jossa pääset tutustumaan Ohjaamo-palvelukokonaisuuden toimijoihin ja palveluihin. Lisäksi sinun on mahdollista tutustua matalan kynnyksen neuvontaan (1. kerros) ja samassa talossa toimivan Leppävaaran lastensuojelun tiloihin (3. kerros). Tarjolla on pientä purtavaa.

Kello 16 siirrymme toimitalon pihalle, jossa on tarjolla huikea kattaus musiikkia, graffitipaja, Espoon Tyttöjen Talon hemmottelupiste sekä Omnian nuorten pajojen myyntipiste. Artistivieraina ovat Jippu sekä espoolaisten nuorten kokoonpanoja, mm. Fin n' Fil, Santeri ja Morris.

Mikä on Ohjaamo-palvelukokonaisuus?

Ohjaamo-palvelukokonaisuus on uusi matalankynnyksen monialainen toimintamalli espoolaisille alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Palvelukokonaisuus sisältää matalankynnyksen neuvontapisteen, joka toimii Lintuvaarantiellä ja Ison Omenan kauppakeskuksen palvelutorilla (entiset yESBOxin tilat). Neuvontapisteen kautta saat neuvoja ja sinut ohjataan elämäntilanteeseesi parhaiten soveltuvaan palveluun.

Palvelukokonaisuudessa ovat mukana Ohjaamo Espoo-hanke, Etsivä nuorisotyö, Monik ry:n Urax -hanke, Tajua Mut!, Vamos Espoo, Espoon Tyttöjen Talo, Omnian nuorten työpajat ja Espoon aikuissosiaalityön nuorten tiimi.