Tapahtumat

SAKUstars 2021 ennakkosarjat

Valtakunnallisen kulttuurikilpailu SAKUstarsin ennakkosarjoihin voi nyt ilmoittautua. Ennakkosarjoja on 14, jotka jakautuvat kolmeen kategoriaan: kuvataide, kirjoitukset ja musiikki.
Tapahtuman aika
Ma 11.1.2021 - 8:00
Pe 5.2.2021 - 12:00

SAKUstars-tapahtuma on vuosittain järjestettävä valtakunnallinen kulttuurikilpailu ammattiin opiskeleville. Tänä vuonna kilpailu järjestetään Iisalmessa. Kilpailuun voi osallistua sekä ennakkoon lähetettävillä töillä että paikan päällä esitettävillä suorituksilla. Tämän vuoden teemana on Antaa taidon näkyä.

Kaikki Omnian ammattiin opiskelevat opiskelijat saavat osallistua SAKUstars-kilpailuun, ja olemme ottaneet mukaan kisajoukkueeseen myös nuorten työpajoilla opiskelevia sekä aikuisten perusopetusta suorittavia opiskelijoita.

Ilmoittautumisohjeet

Ennakkosarjoihin voi ilmoittautua 11.1. – 5.2.2021 välisenä aikana tämän linkin kautta. Opiskelija voi osallistua joko yksin tai ryhmänä vaikka kaikkiin sarjoihin, mutta kuhunkin sarjaan voit osallistua vain yhdellä työllä.

Ennakkosarjojen työt postitetaan Omniasta 5.2.2021 ja kilpailuun lähetettävät työt tulee viimeistään silloin toimittaa Kirkkokatu 16 B:n opettajainhuoneeseen. Omalta opettajalta tai toimipisteen kulttuurivastaavalta voi pyytää apua työn toimittamisessa.

Tulosta kisasivuilta tunnistetiedot-lappu ja täytä siihen ainakin nimesi ja sarja johon osallistut. Kiinnitä lappu työhösi. Kirjoitelmat, runot, animaatiot, videot ja konemusiikit voit palauttaa sähköisesti kisasivujen ohjeiden mukaan.

Tarkemmat tiedot kilpailun sarjoista ja säännöistä löydät SAKUstars Iisalmi2021-sivuilta.

Ota myös yhteyttä oman toimipisteesi kulttuurivastaavaan, joka osaa kertoa sinulle enemmän kilpailuista ja auttaa ilmoittautumisessa. Tervetuloa mukaan TeamOmniaan!

Toimipisteiden kulttuurivastaavat

Leppävaara: Minna Järvinen

Lakela: Kimmo Kovanen

Kirkkokatu: Johanna Virtanen ja Sakari Kannosto

Suomenoja: Teemu Savolainen

Lehtimäki: Marja Typpi 

Kirkkonummi: Tiina Teräs

Omnian kulttuurikoordinaattori: Leena Wiikari

SAKUstars Iisalmi 2021.

Lisätietoja antaa
Leena Wiikari
Opettaja
0468515211
Leena.Wiikari@omnia.fi