Tapahtumat

Reilun kaupan viikko OmniaShopilla

Reilun kaupan viikko OmniaShopilla sisältää mm. yhteisötaidetta ja uudet Reilut Omnia-hupparit!
Tapahtuman aika
Ti 23.10.2018 - 11:00
Pe 26.10.2018 - 15:00

Maailma muuttuu ostos kerrallaan! Omnia sai Reilun kaupan oppilaitoksen arvonimen 2014, yhtenä ensimmäisistä toisen asteen oppilaitoksista. Reilun kaupan edistäminen on olennainen osa myös kestävän kehityksen myymälän OmniaShopin luonteenomaista toimintaa.

Tervetuloa viettämään Reilun kaupan viikkoa OmniaShopiin 23.-26.10. ja tutustumaan Reilun kaupan mukaisiin tuotteisiimme. Tällä hetkellä myymälän yrittäjien valikoimasta lötyy Reilun kaupan tuotteita ja materiaalia ainakin Reilu Koti Design Oy:n eli tutummin Fair.fi-verkkokaupasta, jonka tarjonnasta löytyy muun muassa vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita. Myös Design Heidi Hatakka käyttää osassa tuotteistaan Reilun kaupan materiaaleja. Ekotavaratalo Ekotin tarjoaa valikoimassaan usein Reilun kaupan teetä ja suklaata. Tuotetilanne päivittyy joulua kohti.

Reilun kaupan viikolla voit tutustua myymälässämme kuvina Reilun kaupan banaanin matkaan maailmalta suomalaisen marketin hyllyyn, sekä osallistua pienimuotoisen yhteisötaideteoksen valmistukseen.

Lisäksi voit tutustua uuteen Omnia-huppariin, joka on valmistettu reilun kaupan periaattein – ei vahingollisia kemikaaleja puuvillan tuotannossa, ei lapsityövoimaa ja lisäksi nämä Neutral-merkin tuotteet on sertifioitu usealla eri sertifikaatilla.

Lisätietoja antaa
Kati Aulen
Koordinaattori
0401264946
kati.aulen@omnia.fi