Tapahtumat

Omnian tuhkimotarina?

Tilaisuudessa luomme katsauksen Omnian koulutuskuntayhtymän kokonaisuuteen Espoossa. Miten Omnia on kehittynyt yksittäisistä ammattikouluista monialaiseksi koulutuksen- ja työelämän kehittäjäksi?
Tapahtuman aika
Ke 2.6.2021 - 16:00
Ke 2.6.2021 - 18:00

Omnia on nykyisin ammatillisen koulutuksen ja osallistamisen keskus, innovaatiokeskus, vapaan sivistystyön kurssien tarjoaja, aikuislukiokoulutuksen osaaja ja nuorten osallisuuden vahvistaja. Omniaa kuvastavat nykyisin myös vahva kansainvälisyys, koulutusvienti sekä osaamisen jakaminen laajalla koulutuskentällä. 

Minkälainen yhteiskunnallinen ilmapiiri ja toisaalta poliittinen ilmasto on mahdollistanut tällaisen muutoksen? Mitä se on vaatinut muutoksen arkkitehdeiltä? Mikä on mahdollistanut toimimisen jatkuvan ja elinikäisen koulutuksen ja oppimisen puolesta? 

Tule kuulemaan ammatillisen koulutuksen ja espoolaisen sivistyksen tarinaa Omnian pitkäaikaisen koulutuskuntayhtymän johtajan Sampo Suihkon sekä espoolaisen koulutusasiantuntijan, opetusneuvos Martti Hellströmin kertomana. Tilaisuuden juontajana toimii Omnian viestintäjohtaja Päivi Korhonen.
Tilaisuus on verkossa.

Vapaa pääsy.

Ilmoittaudu mukaan Ilmonet -verkkopalvelussa