Tapahtumat

Omnia tekee hyvää: Nenäpäivän myyjäiset 2017

Tervetuloa Omnian Nenäpäivän myyjäistapahtumaan tekemään löytöjä ja edistämään maailman lasten ihmisarvoista elämää.
Tapahtuman aika
To 2.11.2017 - 15:00
To 2.11.2017 - 19:00
Tapahtuman paikka

Tervetuloa Omnian Nenäpäivän myyjäistapahtumaan tekemään löytöjä. Myynnissä on opiskelijoiden tekemiä tuotteita ja palveluja, sekä tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa. Tapahtumassa pääsee myös tutustumaan Omnian koulutuksiin ja palveluihin.

Hyväntekeväisyystapahtuman tuotot ohjataan lyhentämättömänä Nenäpäivän hyväksi.

Myynnissä mm.

  • leikkuulautoja
  • syyskukkaistutuksia
  • kasseja ja huiveja
  • pullokynttilänjalkoja
  • hius- ja kauneudenhoidon pikakampauksia ja manikyyrejä
  • syötäviä suolaisia ja makeita herkkuja
  • autopesua ja lahjakortteja Suomenojan autokorjaamolle

Lisäksi maksuttomia terveysmittauksia ja rompetori täynnä tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa.

Katso koko Nenäpäivän myyjäisten ohjelma alla olevasta liitetiedostosta.

Psst. otathan käteistä mukaan, sillä korttimaksumahdollisuus on vain tapahtuman aikana auki olevissa kestävän kehityksen myymälä OmniaShopissa ja hius- ja kauneuskeskus Oppivat Kädet Aurinkokivessä.

Omnian Nenätiimiä voi tukea myös suorin lahjoituksin verkossa sekä käteisellä keräyslippaisiin, joita löytyy opiskelijaravintoloista ja Omnian palveluista kampanjan aikana.

#nenäpäivä
#omniatekeehyvää
#munomnia

Nenäpäivä-kampanja on käynnissä 26.10. – 19.11. ja tämän vuoden hyväntekeväisyyslähetys, Nenäpäivä-show on 10.11. YLE TV2:lla.

”Nenäpäivän visiona on Suomi, jossa jokainen edistää maailman lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. Nenäpäivä kerää varoja kehitysyhteistyöhön ja edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla."

"Nenäpäivä auttaa maailman lapsia hankkien varoja yhdeksän järjestön pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Nenäpäivän keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta ja turvaa, vahvistavat perheiden ja yhteisöjen asemaa sekä tekevät työtä lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Nenäpäivän varoilla tuetaan myös Nenäpäivän lisenssintarjoajan brittiläisen Comic Reliefin kautta kehitysyhteistyötä Afrikassa."

Lisätietoja antaa
Terhi Mäkinen
Koordinaattori
0401267103
Terhi.Makinen@omnia.fi