Tapahtumat

Omnia Studia-messuilla 2018

Omnia mukana Studia-messuilla 27.-28.11.2018. Osasto 5 g 29
Tapahtuman aika
Ti 27.11.2018 - 9:00
Ke 28.11.2018 - 17:00
Tapahtuman paikka

Messukeskus, Helsinki

Omnian monipuolinen koulutustarjonta sekä erityisesti opiskelun ja kilpaurheilun yhdistäminen ovat esillä Studia-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.10.2018. Osastolla pääsee tutustumaan mahdollisuuksiin tavoitteellisen kilpaurheilun ja ammatillisten opintojen yhdistämisestä, kun lajiensa huippua edustavat opiskelijat kertovat kokemuksistaan.

Omnian osastolla ovat mukana muun muassa nyrkkeilijä Arslan Khataev, karting-kuljettaja Arto Ojaranta ja muita eri lajien edustajia.

”Urheiluoppilaitoksen mahdollisuudet tukea urheilijoita heidän tavoitteissaan ovat erinomaiset. On upeaa, että messuilla on mukana Omnian opiskelijoita kertomassa opintojen ja urheilun yhdistämisestä. Yhteistyö lajiseurojen kanssa ja muun muassa aamuvalmennukset sekä opintojen suunnittelu yhdessä opiskelijoiden kanssa ovat olennainen osa urheiluoppilaitoksen toimintaa”, sanoo Omnian urheilijan kaksoisurasta vastaava kouluttaja Petra Sillanpää.

Reaktioseinä vauhdittaa osaston kilpailuhenkisyyttä, ja siinä voi käydä testaamassa taitojaan tai jännittää kahden eri lajiharrastajan mittelöä.

Päivän paras eli nopein palkitaan rallilippupaketilla.