Tapahtumat

Nuorten työllisyyden ekosysteemin julkistamistilaisuus

Espoon kaupunki ja sen toimijat ovat yhdessä valmistelleet nuorten työllisyyden ekosysteemin, joka tuottaa ratkaisuja ennaltaehkäisevään työllisyyden hoitoon, nopeaan työttömyyden ratkaisuun ja työelämään palaamiseen. Se julkistetaan torstaina 22.10.
Tapahtuman aika
To 22.10.2020 - 14:00
To 22.10.2020 - 16:00
Tapahtuman paikka

Tilaisuus järjestetään verkossa. 

Miten Espoo puolittaa nuorisotyöttömyyden vuoden 2022 mennessä? Tervetuloa julkistamistilaisuuteen torstaina 22.10.2020 kello 14-16 verkossa.

Espoon missio ”jokainen mukana työelämässä” etenee nuorten (15-29 -vuotiaiden) työllisyystoimenpiteiden osalta. Espoo on valmistellut yhdessä sidosryhmiemme kanssa nuorten työllisyyden ekosysteemin, joka tuottaa ratkaisuja ennaltaehkäisevään työllisyyden hoitoon, nopeaan työttömyyden ratkaisuun ja työelämään palaamiseen. Julkistamme tilaisuudessa kokeilun ennaltaehkäisevään työllisyystyöhön, jonka pääteemat ovat:

  • palveluohjauksen tehostaminen
  • taitojen kehittäminen
  • työmahdollisuuksien lisääminen.

Kutsumme sinut kuulemaan ja kommentoimaan mitä tarkoittaa vaikuttava yhteinen työ Espoossa nuorten eteen. Äänessä ovat kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, ekosysteemin tekijät ja nuoret.

Ilmoittaudu tilaisuuteen klikkaamalla alla olevaa linkkiä – lähetämme linkin ja tarkennetun ohjelman hieman lähempänä tilaisuutta. Tilaisuus järjestetään suomeksi.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 

Tiedustelut:

Kirsi Eskelinen, palvelupäällikkö, nuorten työllistymispalvelut, Espoon kaupunki

kirsi.eskelinen@espoo.fi

#NuoretTyöhön #NuoriEspoo #TyöllisyysEspoo #Meilläon#SUUNNITELMA

Lisätietoa Espoon kaupungin blogissa