Tapahtumat

Liikkeelle!-starttikurssi Kirkkonummen opiskelijoille

Tule mukaan Liikkeelle!-starttikurssille eli liikunnan matalan kynnyksen ryhmään, jossa tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin.
Tapahtuman aika
Ke 7.2.2018 - 13:45
Pe 25.5.2018 - 9:00

Liikkuva opiskelu ja Kirkkonummen kunta tarjoaa opiskelijoille Liikkelle!-starttikurssin, eli liikunnan matalan kynnyksen ryhmän, jossa tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin: Kuntojumppaan, vesiliikuntaan tai vaikka kuntosali-harjoitteluun. Lajeina ihan kaikkea liikuntaa punttijumpasta lenkkeilyyn.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aloittaa liikunnan tai vaikka kokeilla erilaisia lajeja. Voihan olla, että et ole harrastanut säännöllisesti liikuntaa pitkään aikaan, joten tule mukaan!

Kurssin aikana jokainen tapaa henkilökohtaisesti liikuntaneuvojan, saat henkilökohtaisia neuvoja ja vinkkejä. Maksusi järjestetään Liikkuva opiskelu -hankkeesta, eli se on opiskelijoille maksuton (muuten 30 e).

Opiskelijat voivat suorittaa liikunnan rästejä tällä kurssilla, tai vaikka koko kurssin!  Työkyvyn ylläpitäminen liikunta ja terveystieto -kurssi sisältää myös terveystietoa, joten sovi oman liikkaopen kanssa kurssitehtävästä.

Ilmoittautuminen Pia Hutri Wilma tai pia.hutri@omnia.fi

Rohkeasti kokeilemaan!

Liikkuva opiskelu -logo

Lisätietoja antaa
Pia Hutri
Projektityöntekijä
Pia.Hutri@omnia.fi