Tapahtumat

DuuniOmnia 2021 verkossa työnantajille

Onko yrityksellänne tarve työntekijöille? Haluatteko vastavalmistuneen kasvamaan yrityksenne tulevaksi ammattilaiseksi? Onko yrityksessänne paikkaa työelämässä oppijoille?
Tapahtuman aika
Ke 20.1.2021 - 11:00
Ke 20.1.2021 - 14:00
Tapahtuman paikka

Verkossa

Työelämä- ja rekrytointitapahtuma DuuniOmnia 2021 verkossa - Tule tapaamaan tulevaisuuden työntekijöitä keskiviikkona 20.1.2021 klo 11.00-14.00!

DuuniOmniassa kohtaavat Omnian eri alojen opiskelijat ja työelämän edustajat. Tapahtumaan on helppo lähteä mukaan ja tänä vuonna osallistuminen onnistuu vaikka omalta kotisohvalta. Tarjoamme teille verkossa virtuaaliständin, jossa voitte kohdata Omnian eri alojen opiskelijoita, esitellä toimintaanne ja kertoa avoimista työpaikoista. Tavoitatte yhdellä kertaa lukuisia potentiaalisia työntekijöitä ja vahvistatte työnantajamielikuvaanne tulevien ammattilaisten mielissä.

Osallistuminen on helppoa ja maksutonta!

Tapahtumaan osallistuminen on teille maksutonta eikä vaadi teiltä erityistä teknistä osaamista tai laitteita – kannettava tietokone webkameralla varustettuna ja nettiyhteys riittää. Hoidamme yrityksellenne oman paikan messuille sekä markkinoinnin Omnian opiskelijoille. Yhteistyökumppanina tapahtuman järjestämisessä toimii Virtuaalitapahtumat.fi

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu mukaan - olipa teillä tarve osa-aikaiselle keikka- tai kausityöntekijälle tai vakihenkilökunnalle. Ja vaikka avoimia paikkoja ei juuri nyt olisikaan, olette lämpimästi tervetulleita esittelemään muita mahdollisuuksia yrityksessänne. 

Ilmoittaudu mukaan 8.1.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella.
Ilmoittautumisen jälkeen olemme teihin vielä yhteydessä tarkempia tietoja varten.  

Lisätietoja antaa
Niina Haahkola
Koordinaattori
0401267628
Niina.Haahkola@omnia.fi