Hyppää pääsisältöön

OmniaShop - Kestävän kehityksen myymälä

Palvelu
Kestävän kehityksen myymälässä sinun on helppoa tehdä vastuullisia valintoja. Espoon keskuksen kampuksella sijaitseva OmniaShop on uniikki myymälä, josta löydät Omniassa valmistetut kestävät tuotteet kotiin ja lahjaksi. Tarjontaa värittää lukuisten pienyrittäjien valmistama laaja ekologinen tuotevalikoima.

Värikkäästä myymälästämme löydät Omnian työpajojen, Omnian eri alojen opiskelijoiden sekä pienyritysten valmistamia kestäviä tuotteita, joissa korostuvat ekologisuus ja kierrätysmateriaalien käyttö. Huolehdimme vastuullisuuskriteeristön avulla, että jokainen hyllystämme löytyvä tuote tai palvelu säästää luonnonvaroja, on helppo kierrättää tai on eettisesti hyvää tekevä. 

OmniaShop on myös oppimisympäristö, jossa harjoitellaan muun muassa asiakaspalvelua ja markkinointia. Myymälässä sinua saattaakin palvella tuleva ammattilainen!

Myymälän valikoima vaihtelee sesonkien mukaan. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita ja kestäviä arjen tuotteita ja kivoja vaihtoehtoja lahjaksi. Tuotelahjan sijaan meillä voit valita myös aineettoman vaihtoehdon valitsemalla Omnian lahjakortin tai Toisenlainen Lahja -lahjakortin.

Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myymälässä mukana oleviin pienyrityksiin

Uniikit lahjat, ekologiset ja kestävät tuotteet - OmniaShopilta löydät lukuisten pienyritysten tuotteita.

Mukana olevat yritykset

Allomaari

Allomaari jälleenmyy erilaisia leluja ja leikkitarvikkeita. OmniaShopin valikoimassa nostalgisia ja kestäviä leluja, terapeuttisia erityispiirteitä unohtamatta. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (allomaari.net).

Amna

Amnan käsityöt valmistuvat Kirkkonummella. Yllättävät makrokokoiset luontomaisemat ja kasvit koruissa, joissa käytetään hartsia. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (amna.fi).

Anjan Luontoherkku

Anjan Luontoherkun makeisissa puhdistettu valkoinen sokeri on korvattu täysruokosokerilla. Maukkaita tuotteita, toffeeta, lakritsia ja marmeladia myydään jälleenmyyjillä Suomessa etelästä pohjoiseen. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (anjanluontoherkku.fi).

Caring Hands Finland ry

Caring Hands Finland ry on yhdistys joka toimii sekä Suomessa että Ugandassa. Kierrätyspaperista sekä vanhoista kolikoista tehtyjä koruja ja avainnauhoja. Myyntituotto käytetään mm. nuorten yrittäjyyskasvatukseen ja naisten koulutuksen tukemiseen Ugandassa. Tutustu koruihin verkkokaupassa (caringhandsfinland.fi).

Design Sinivuokko

Design Sinivuokko valmistaa käsintehdyt kevyet SINIVUOKKO-nahkakorut pääosin suomalaisesta poron- ja lampaannahasta sekä kierrätysnahasta. Sinivuokon ateljeesta tilaat hääasut ja muut ompelimopalvelut. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (designsinivuokko.fi).

Espoon kaupunginmuseo

Espoon kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, joka museokokoelmansa ja näyttelyjensä avulla kertoo espoolaisten historiasta. OmniaShopilta löytyy mm. postikortteja ja kirjoja. Tutustu kaupunginmuseon palveluihin verkkosivuilla (espoo.fi).

Frilla - Värikästä villasta

Frilla-tuoteperheen käytössä kestävät, käsinpestävät hyvänmielen käyttötuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Kuopiossa. Tutustu Frillan tuotteisiin verkkokaupassa (frilla.fi).

Hieno Hilma

Hieno Hilma valmistaa vanhoista kirjojen sivuista ja kotimaisesta koivuvanerista käyttöä kestäviä lasinalusia ja magneetteja. Puhki luetut kirjat saavat uuden elämän. Tutustu tuotteisiin verkkokokaupassa (hienohilma.com).

House of Simone

House of Simone-korut ovat uniikkeja, kotimaisesta kasviparkitusta naudannahasta valmistettuja käsinmaalattuja taideteoksia. Hapsukorvakorut ylijäämämateriaalia, värjättyä poronnahkaa. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (holvi.com).

Isoisän puulelut

Puiset palikat, hyrrät ja ajoneuvot vievät nostalgisesti monen lapsuusaikaan menneille vuosikymmenille. Myös ihastuttavia muumiaiheisia puutuotteita. Isoisän puulelut valmistetaan pientuotantona Virossa. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (pappaspocket.fi).

Jussakka

Lapin vaihtelevat valot ja värit sekä kiehtovat luonnonmateriaalit ovat Jussakan korujen tekijälle Oda K:lle jatkuvan inspiraation lähde. OmniaShopilla loistaa väreissään puiset käsinvärjätyt korut ja asusteet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (jussakka.fi).

Jyrkänpesän hunaja

Jyrkänpesän hunaja harjoittaa mehiläistarhausta Espoossa, Kirkkonummella ja Siuntiossa. OmniaShopin valikoimassa syksyllä 2022 maukasta hunajaa.

Lasistudio Jan Torstensson

Lasistudio Jan Torstensson on kierrätyslasin hyödyntämiseen erikoistunut lasinpuhaltamo. Lasistudiolla tehdään kierrätyslasista eri tekniikoin käyttö- ja koriste-esineitä sekä koruja. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (lasistudio.fi).

Mummon Wintti Oy

Mummon Wintti valmistaa tarpeelliset ja kätevät pussukat ja pienet olkahihnalliset kännykkälaukut kestävistä 60-70-lukujen aidoista retrokankaista. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (muwi.fi).

Ritityy

OmniaShopissa on myynnissä Galleria Iloisen Pensselin ritityy-tuotteita, jotka ovat Riitta Hinkkasen suunnittelemia ja toteuttamia käyttö- ja koriste-esineitä keramiikasta, puusta, lasista ja kierrätysmateriaaleista. Tutustu tuotteisiin verkkosivuilla (ritityy.weebly.com).

SokkoTaito Oy

Käsintehtyä näkövammaisilta tarjoaa espoolainen SokkoTaito Oy. 
Rottinkiset korit tulevalla vaneripohjalla sekä erilaiset luonnonmateriaaleista valmistetut harjat ovat kestäviä Annansilmät-tuotteita. Suomen pienin mattopiiska on solmeiltu joko rottingista tai vanhasta sähköjohdosta avaimenperäksi. Tutustu yritykseen (sokkotaito.fi).

TaavaNainen

TaavaNaisen käsintehdyt kortit valmistuvalle, juhlapäivää viettävälle tai vaikka vain ilahduttamaan ystävää. Addressit kuuluvat myös OmniaShopin valikoimaan. OmniaShopilta löydät myös TaavaNaisen kangasheijastimet. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (taavanainen.fi).

Ullakkotuotteet

Kaikki keittiön tarpeelliset apurit kuten kattiala-hatut ja uunikintaat löydät Ullakko-tuotteiden valikoimasta. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa (ullakkopuoti.com).

Myynti- ja esittelytilaa yrityksesi tuotteille

Haluatko testata tuotteiden myyntiä esimerkiksi ennen oman toimitilan vuokraamista tai verkkokaupan perustamista? OmniaShopista voit vuokrata myynti- ja esittelytilaa tuotteillesi. OmniaShopin valikoimiin otetaan tuotteita, joissa on huomioitu ekologisuus ja kädentaidot.

Teemme mielellämme yhteistyötä yritysten, järjestöjen ja yhdistysten kanssa. Ota yhteyttä ja hae mukaan!

Yhteystiedot

OmniaShop - Yhteystiedot

Käyntiosoite: Kirkkokatu 16 A, 02770 ESPOO
Postiosoite: PL 77711, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Puhelinnumero: 040 126 4889
Sähköposti: omniashop@omnia.fi
Lisätietoja:

Aukioloajat 1.–15.6. (Viimeinen palvelupäivä to 15.6.)
Ti-pe klo 11–15

Poikkeusaukioloajat

  • To 8.6. suljettu
  • Pe 16.6.– ma 14.8. suljettu (Kesätauko)
Takaisin ylös
Tagit:
Kestävä kehitys
Oppimisympäristöt
Työelämäyhteistyö