Tutustumiset

Avoimet ovet

Tule tutustumaan ammatilliseen opiskeluun Omniassa! Kaikilla Omnian koulutuksista kiinnostuneilla on mahdollisuus nähdä arkipäivän tekemistä Omniassa, kun opinto-ohjaajat ja opettajat esittelevät toimipisteitä ja tutkintoja tutor-opiskelijoiden avustuksella.

Avoimet ovet järjestetään kaikissa Omnian ammatillisissa toimipisteissä alla ilmoitettuina ajankohtina klo 9.00 - 14.00.  Voit tutustua yhteen toimipisteeseen tai kiertää useampia toimipisteitä samana päivänä.  Toimipisteet ja tutkinnot järjestävät erilaista ohjelmaa ja kierroksia osastoillaan. Avoimissa ovissa voit myös tulla seuraamaan opinto-ohjaajien ammatillisen koulutuksen yleisinfoa. Tarkemmat infojen aikataulut löytyvät ilmoittautumislomakkeesta.

Avoimien ovien päivänä opinto-ohjaajamme ja tutorimme ovat vastaanottamassa Sinua toimipisteiden auloissa ja vievät Sinut toimipisteiden tutustumiskierrokselle eri tutkintoihin. Luokkien ja isompien ryhmien toivomme ilmoittautuvan alla olevalla lomakkeella, jotta pystymme varautumaan isompiin ryhmiin paremmin. Voit tulla tutustumaan myös yhteen alaan puoleksi päiväksi/koko päiväksi. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä suoraan kyseisen tutkinnon opinto-ohjaajaan, jonka tiedot löydät alta.

  Järjestämme Omniassa avointen ovien päivän kaikissa toimipisteissämme (VALMA-kouluksen avoimet ovet eri aikoina, tieto alempana):

  Seuraavat avoimet ovet järjestetään:

  • 10.12.2020 klo 9-14 -peruttu poikkeutstilanteesta johtuen.
  • 28.1.2021 klo 9-14
  • 15.4.2021 klo 9-14

  Ilmoittaudu seuraaviin avoimiin oviin tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen sulkeutuu viikkoa ennen tapahtumaa.

  Lisätietoja avoimista ovista toimipisteen opinto-ohjaajalta.

  VALMA-koulutuksen avoimet ovet

  Ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen eli VALMA-koulutuksen avoimet ovet järjestetään

  • 22.4.2021
  • 6.5.2021

  Katso VALMA:n esittelyvideo ja tutustu koulutukseen tarkemmin.

  Lisätietoa VALMA:sta opinto-ohjaaja Marja Muukkoselta sähköpostilla marja.muukkonen@omnia.fi.

  Peruskoulun opettajien tutustuminen Omniaan (Ope-tet)

  Peruskoulujen opettajien tutustumisjaksot Omniaan on peruttu syksyn 2020 osalta poikkeustilanteesta johtuen. Kevään 2021 tutustumisjakson toteutumisesta tiedotetaan tammikuussa 2021. 

  Peruskoulun opettajat ovat tervetulleita tutustumaan Omnian ammatilliseen koulutukseen. Ope-tet-päivän aikana on mahdollista tutustua ammatilliseen koulutukseen, yhteisten tutkinnon osien opetukseen, erityisopetukseen ja opinto-ohjaukseen.

  Lukuvuoden 2020-2021 tutustumiset

  • 18.11.2020 - Peruttu poikkeustilanteesta johtuen. Etänä toteutettavista infotilaisuuksista tiedotetaan mahdollisimman pian.
  • 17.2.2021
  • 21.4.2021

  Lisätietoja Marja-Riitta Lygdmanilta, marja-riitta.lygdman@omnia.fi, p. 046 851 5150.

  Yhteishakukampanja peruskouluille

  Omnian opinto-ohjaajat pitävät Omnian esityksiä Teamsin välityksellä. Esitysajoista sovitaan erikseen peruskoulun opinto-ohjaajien kanssa.

  Huoltajille ja nuorille suunnatut infot

  Järjestämme infotilaisuuksia samanaikaisesti Espoon keskuksessa (osoitteessa Lehtimäentie 1 C) ja Leppävarassa (osoitteessa Upseerinkatu 11), jonne huoltajat ovat tervetulleita nuoren kanssa tai itsekseen kuulemaan infoa Omnian tarjonnasta ja siitä millaista on olla opiskelijana Omniassa.  

  Seuraava infotilaisuus järjestetään ti 19.1.2021 klo 18-19.30.

  Lämpimästi tervetuloa!

  Lisätietoja antaa
  Hanna Haataja
  Palvelupäällikkö
  0438200267
  hanna.haataja@omnia.fi