Tutustumiset

Avoimet ovet

Tule tutustumaan ammatilliseen opiskeluun Omniassa! Kaikilla Omnian koulutuksista kiinnostuneilla on mahdollisuus nähdä arkipäivän tekemistä Omniassa, kun opinto-ohjaajat ja opettajat esittelevät toimipisteitä ja tutkintoja tutor-opiskelijoiden avustuksella.

Avoimet ovet järjestetään kaikissa Omnian ammatillisissa toimipisteissä alla ilmoitettuina ajankohtina klo 9.00 - 14.00.  Voit tutustua yhteen toimipisteeseen tai kiertää useampia toimipisteitä samana päivänä.  Toimipisteet ja tutkinnot järjestävät erilaista ohjelmaa ja kierroksia osastoillaan. Syksystä 2019 alkaen tarjoamme avoimissa ovissa myös mahdollisuuden tulla seuraamaan opinto-ohjaajien ammatillisen koulutuksen yleisinfoa. Tarkemmat infojen aikataulut löytyvät ilmoittautumislomakkeesta.

Avoimien ovien päivänä opinto-ohjaajamme ja tutorimme ovat vastaanottamassa Sinua toimipisteiden auloissa ja vievät Sinut toimipisteiden tutustumiskierrokselle eri tutkintoihin. Luokkien ja isompien ryhmien toivomme ilmoittautuvan alla olevalla lomakkeella, jotta pystymme varautumaan isompiin ryhmiin paremmin. Voit tulla tutustumaan myös yhteen alaan puoleksi päiväksi/koko päiväksi. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä suoraan kyseisen tutkinnon opinto-ohjaajaan, jonka tiedot löydät alta.

  Järjestämme Omniassa avointen ovien päivän kaikissa toimipisteissämme (VALMA-kouluksen avoimet ovet eri aikoina, tieto alempana):

  Seuraavat avoimet ovet järjestetään:

  • 2.4.2020  klo 9-14 - Tilaisuus on peruttu.
  • 17.9.2020 klo 9-14
  • 5.11.2020 klo 9-14
  • 10.12.2020 klo 9-14

  Ilmoittaudu seuraaviin avoimiin oviin tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen sulkeutuu 27.3.

  Lisätietoja avoimista ovista toimipisteen opinto-ohjaajalta.

  VALMA-koulutuksen avoimet ovet

  Ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen eli VALMA-koulutuksen avoimet ovet järjestetään seuraavina ajankohtina osoitteessa Lehtimäentie 1B. Tutustujia ollaan vastassa Lehtimäentie 1A:n aulassa.

  • to 26.3.2020 klo 10 – 13. Tilaisuus on peruttu.
  • to 14.5.2020 toteutetaan Teamsissa etänä.

  Ryhmien ilmoittautuminen

  Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen opinto-ohjaaja Anne Tuomojalle sähköpostilla anne.tuomoja@omnia.fi (kerro viestissä koulun/oppilaitoksen nimi, ryhmän koko, saapumisaika ja yhdyshenkilön tiedot).

  Peruskoulun opettajien tutustuminen Omniaan (Ope-tet)

  Peruskoulun opettajat ovat tervetulleita tutustumaan Omnian ammatilliseen koulutukseen. Ope-tet-päivän aikana on mahdollista tutustua ammatilliseen koulutukseen, yhteisten tutkinnon osien opetukseen, erityisopetukseen ja opinto-ohjaukseen.

  Kevään 2020 tutustumispäivät 22.4.2020 on peruttu.

  Lisätietoja Päivi Saarelta, paivi.saari@omnia.fi, p. 050 592 50 30.

  Yhteishakukampanja peruskouluille

  Omnian opinto-ohjaajat pitävät keväällä 2020 Omnian esityksiä Temasin välityksellä. Esitysajoista sovitaan erikseen peruskoulun opinto-ohjaajien kanssa.

  Huoltajille ja nuorille suunnatut infot

  Järjestämme infotilaisuuksia samanaikaisesti Espoon keskuksessa (osoitteessa Lehtimäentie 1 C) ja Leppävarassa (osoitteessa Upseerinkatu 11), jonne huoltajat ovat tervetulleita nuoren kanssa tai itsekseen kuulemaan infoa Omnian tarjonnasta ja siitä millaista on olla opiskelijana Omniassa.  

  Seuraava infotilaisuus järjestetään ti 19.1.2021 klo 18-19.30.

  Lämpimästi tervetuloa!

  Lisätietoja antaa
  Hanna Haataja
  Palvelupäällikkö
  0438200267
  hanna.haataja@omnia.fi