Opiskelijan sivuilta opiskelijat löytyvät tärkeää tietoa.

Opiskelijan sivut

Omniassa kymmenet tuhannet eri-ikäiset oppijat toteuttavat unelmiaan tuhansilla eri tavoilla.
Tee sinäkin unelmistasi totta.

Tervetuloa Omniaan!

Ajankohtaista

Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen, vaikka kaikki vaiheen kriteerit eivät täyty alueella.

Ryhmä linjasi uusista suosituksista ja rajoituksista epidemian leviämisen hillitsemiseksi, tiedote 20.11.2020 Espooon kaupungin verkkosivuilla.

Suositukset ja rajoitukset koskevat myös Omnian toimintaa. Omniassa etäopetusta ja -ohjausta lisätään toistaiseksi. Lue tiedotteemme Uusia linjauksia oppilaitoksen toimintaan 23.11.2020 alkaen.

Aiempia tiedotteitamme koskien koronaaepidemiaa

Lue tiedotteemme Kasvomaskit käyttöön kaikissa Omnian toimipisteissä.

Huom. Pääkaupunkiseudun kaupungit edellyttävät maanantaista 2.11.2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä hallinnoimissaan sisäliikuntatiloissa. Omnia toimii linjassa Espoon kaupungin linjausten kanssa eli edellytämme kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskia on käytettävä muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Lue tiedotteemme: Edellytämme maskien käyttöä sisäliikuntatiloissa 2.11.2020 alkaen.

- Koronavirus tarttuu helposti ja siksi on tärkeää suojautua kunnolla. Huolehdi omasta, läheisten ja myös kaikkien muiden ihmisten terveydestä, kauupunginjohtaja Jukka Mäkelä vetoaa espoolaisiin.

Mäkelä muistuttaa myös maskien käytön tärkeydestä. Lue tiedote: Huolehdi omasta, läheisten ja myös kaikkien muiden ihmisten terveydestä.

Henkilöstö, opiskelijat ja asiakkaat ovat meille tärkeitä ja tavoitteena, että jokainen tiloissa työskentelevä, opiskeleva tai vieraileva henkilö tuntee olonsa turvalliseksi.

Pääkaupunkiseudulla on käynnissä koronaepidemian kiihtymisvaihe, jonka vuoksi Omniassa otetaan laajentunut maskisuositus vakavasti.

Lue tiedotteemme Kasvomaskit käyttöön kaikissa Omnian toimipisteissä.

Lue lisää turvallisuudesta Omniassa

Lue myös tiedotteemme Turvallisesti opiskelemaan, harrastamaan ja palveluja käyttämään Omniassa

Hyvinvoivat opiskelijat ja henkilöstö tekevät Omniasta yhdessä viihtyisän opiskelu- ja työpaikan.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma

Omnia on monimuotoinen yhteisö, jossa opiskelee ja työskentelee taustaltaan ja toimintakyvyltään erilaisia, eri-ikäisiä ihmisiä. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnittelun tarkoitus on varmistaa, että erilaisista lähtökohdista tulevat henkilöt saavat tasavertaiset mahdollisuudet opiskeluun ja työntekoon.