Opiskelijan sivut

Omniassa kymmenet tuhannet eri-ikäiset oppijat toetuttavat unelmistansa totta tuhansilla eri tavoilla.
Tee sinäkin unelmistasi totta.

Seuraa Ajankohtaista-osiosta uutisia ja tapahtumia, niin tiedät mitä Omniassa tapahtuu.

Uusi ammatillisen koulutuksen opintohallinnon järjestelmä Wilma käyttöön 7.1.2018

Wilma avautuu uudeksi ammatillisen koulutuksen opintohallinnon järjestelmäksi opiskelijoille, opettajille ja huoltajille 7.1.2018 klo 16 lähtien. Wilma korvaa Helmin, StudentaPlussan, TOP-verkkopalvelun, Asio-lukujärjestykset ja -tilavaraukset. Uuteen ammatillisen koulutuksen Wilmaan pääset kirjautumaan osoitteessa omniawilma.omnia.fi.

Aikuislukion ja perusopetuksen Wilma ja Työväenopiston Ilmonet.fi säilyvät toistaiseksi omina järjestelminään, joihin on omat käyttäjätunnukset ja sisäänkirjautuminen.

Katso Wilman käyttöohjeet opiskeluun liittyvien järjestelmien sivulta. Lisätietoja ja käyttäjätukea saat 8.1.2018 lukien omalta opettajalta ja sähköpostitse wilmahelp@omnia.fi.

Hyvinvoivat opiskelijat ja henkilöstö tekevät Omniasta yhdessä viihtyisän opiskelu- ja työpaikan. Seuraa Yhdessä Omniassa -sivullamme, mitä Omniassa tapahtuu hyvinvoinnin edistämiseksi ja osallistu mukaan.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma

Omnia Koulutus on monimuotoinen yhteisö, jossa opiskelee ja työskentelee taustaltaan ja toimintakyvyltään erilaisia, eri-ikäisiä ihmisiä. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnittelun tarkoitus on varmistaa, että erilaisista lähtökohdista tulevat henkilöt saavat tasavertaiset mahdollisuudet opiskeluun ja työntekoon.