Opiskelijan sivuilta opiskelijat löytyvät tärkeää tietoa.

Opiskelijan sivut

Omniassa kymmenet tuhannet eri-ikäiset oppijat toteuttavat unelmiaan tuhansilla eri tavoilla.
Tee sinäkin unelmistasi totta.

Tervetuloa Omniaan!

Ajankohtaista

Omniassa siirrytään etäopetukseen- ja ohjaukseen 30.11.2020 alkaen syyslukukauden loppuun asti.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on 27.11.2020 linjannut, että kaikki yleisölle avoimet asiakastilat suljetaan lukuun ottamatta välttämättömien palveluiden ja asioinnin tiloja.

Tämä tarkoittaa Omniassa, että vain välttämättömään koulutukseen ja toimintaan tarvittavat tilat ovat käytettävissä 30.11.2020 lukien.

Lue lisää tiedotteesta: Toiminta Omniasssa 30.11.2020 - 3.1.2021 | Muutokset ja linjaukset

Ohjeita etäopiskeluun on koottu Omnian verkkosivuille.

Työelämänkaltaiset oppimisympäristöt pidetään loppuvuonna auki vain siltä osin, kuin se on välttämätöntä opiskelijoiden valmistumisien varmistamiseksi.

Omnian tiloissa tulee käyttää kasvomaskia, elleivät terveydelliset syyt sitä estä. Myös kasvovisiirien käyttö on mahdollista.  

Henkilöstö, opiskelijat ja asiakkaat ovat meille tärkeitä ja tavoitteena, että jokainen tiloissa työskentelevä, opiskeleva tai vieraileva henkilö tuntee olonsa turvalliseksi.

Lue lisää turvallisuudesta Omniassa

Hyvinvoivat opiskelijat ja henkilöstö tekevät Omniasta yhdessä viihtyisän opiskelu- ja työpaikan.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma

Omnia on monimuotoinen yhteisö, jossa opiskelee ja työskentelee taustaltaan ja toimintakyvyltään erilaisia, eri-ikäisiä ihmisiä. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnittelun tarkoitus on varmistaa, että erilaisista lähtökohdista tulevat henkilöt saavat tasavertaiset mahdollisuudet opiskeluun ja työntekoon.