Ruokalistat

Täältä löydät Omnian ravintoloiden lounaslistat.

Opiskelijaravintolat
Finns
Henricus
Henkilöstöravintola Breikki

Opiskelijaravintolatoivahymy.fi

Katso opiskelijaravintoloiden aukioloajat toimipisteittäin. Opiskelijoiden iltaruokailu Kirkkokadulla. Muutokset listoihin mahdollisia.

Menut

Vko 8 (18.2. – 22.2.2019). HUOM! Viikolla 8 Kirkkokadun Helmi ja Leppävaaran Timantti avoinna - muut opiskelijaravintolat suljettu.

Maanantai 

  • Juusto – tillikala L, G
  • Yrttinen kasvis – papuvuoka L, G
  • Pinaatti – perunasose

Tiistai 

  • Kurkuma broileri
  • Uunijuurekset
  • Bataatti – koskenlaskijapihvi
  • Valkosipuliperunat

Keskiviikko

  • Jauhelihalasagnette L
  • Kasvislasagnette L

Torstai

  • Kasviskeitto L
  • Mustikkahetki

Perjantai

  • Herkkulihapata L, G
  • Yrttinen kasvis – papuvuoka (Vege) L, G
  • Riisi

Vko 9 (25.2. – 1.3.2019)

Maanantai

  • Kirjolohimureke
  • Kvinoa - kasvispihvi
  • Kermaviili – ruohosipulikastike
  • Perunasose

Tiistai

  • Hernekeitto – jauheliha L, G
  • Kasvishernekeitto G, L
  • Pannukakku ja hillo

Keskiviikko

  • Broileri – perunaviipalevuoka L, G
  • Nyhtökaura – perunakasvisvuoka, Vege

Torstai

  • Mausteinen kasviskeitto L, G
  • Omena – kaurahiutalepaistos
  • Vaniljakastike

Perjantai

  • Lounas talon tapaan

Vko 10 (4.3. – 8.3. 2019)

Maanantai

  • Chili con carne L, G
  • Chili cin carne L, G
  • Riisi

Tiistai

  • Kemainen kalakeitto L, G
  • Kasvisgulassikeitto G, L

Keskiviikko

  • Juustoinen punajuurikiusaus VL, G
  • Lämpimät kasvikset

Torstai

  • Broileri – kesäkurpitsavuoka
  • Tomaattinen kasviskiusaus L, G

Perjantai

  • Uunimakkara G, L
  • Soijamakkara
  • Porkkana – perunasose VL

Vko 11 (11.3. – 15.3.2019)

Maanantai

  • Paneroitu silakkafile
  • Kasvispihvi
  • Tartarkastike L, G
  • Perunasose

Tiistai

  • Riista – juureskäristys L, G
  • Juuresstroganoff L
  • Perunat

Keskiviikko

  • Broilerikeitto pomondo G, L
  • Curryn makuinen kasviskeitto L, G
  • Puolukkavaahto L

Torstai

  • Kasvis - moussaka suomalaisittain L, G, Vege
  • Lämpimät kasvikset

Perjantai

  • Herkkulihapata L, G
  • Yrttinen kasvis – papuvuoka L, G

Vko 12 (18.3 – 22.3.2019)

Maanantai

  • Seiti kalapala
  • Kasvispihvi talon tapaan
  • Uunijuurekset
  • Perunasose
  • Kermaviili – tartarkastike L, G

Tiistai

  • Broileripasta, Cappeli L
  • Kasvispasta L

Keskiviikko

  • Kookos – kasviskastike L, G
  • Riisi basmati
  • Lämpimät kasvikset

Torstai

  • Sinappinen lenkkisoppa
  • Soijanakkikeitto L
  • Mustikkapiirakkarahka

Perjantai

  • Lounas talon tapaan

Henkilöstöravintola Breikki

Henkilöstöravintola Breikki on avoinna maanantaista torstaihin klo 11.15-12.30.
Breikissä voivat ruokailla henkilöstö ja heidän vieraansa.
Muutokset listoihin mahdollisia.

Maanantai 11.2.

  • savulohi-perunapaistosta
  • falafel-pyörykät ja jogurttikastiketta
  • mansikkarahka

Tiistai 12.2.

  • riistakäristystä ja perunasosetta
  • linssipataa ja basmatiriisiä
  • mustikkakiisseliä

Keskiviikko 13.2.

  • Salaatit ja raasteet
  • Quorn ja tomaattikastike (M)
  • Spagetti Bolognaise (M)
  • Talkkunahyve

Torstai 14.2.

  • Salaatit ja raasteet
  • Kalamurekepihvi ja tartar- kastike (L)
  • Nakkistroganoff ja perunamuusi (L)
  • Aleksanterinleivos ja kahvi (L)

Perjantai 15.2.

  • Salaatit ja raasteet
  • Kasvispaistos ja currykastike (L)
  • Lindströminpihvi (L)
  • Tyrniyllätys (L,G)

Maanantai 25.2.

  • lime-yrtti kalaa ja keitettyä perunaa
  • härkäpapupihvit ja riisiä
  • hedelmäsalaattia

Tiistai 26.2.

  • burgundinpataa ja riisiä
  • perunamunakasta
  • mokkahyytelöä