Opiskelijaravintolat
Finns
Henricus
Henkilöstöravintola Breikki
Opiskelijaravintolat
Lehtimäellä opiskelijoiden iltaruokailu. Muutokset listoihin mahdollisia.
Viikko 15, 9.–13.4., Mukailtuja makuja maailmalta -viikko
Maanantai - Intia
- Intialainen broilerikastike L, G
- Intialainen Tofu-kastike L, G
- Riisi
Tiistai - Suomi
- Merimiesvuoka M
- Nyhtö-perunakasvisvuoka Vege
Keskiviikko - Thaimaa
- Tom Kha keitto L, M, G
- Tom Kha kasviskeitto L, M, G
- Aasialainen salaatti
- Eksoottinen hedelmäsalaatti
Torstai – Iran
- Iranilainen pinaatti lihapata L, M, G
- Iranilainen yrtti-kasvispihvi L, M
- Riisi
Perjantai – Brasilia
- Brasilialainen broileristroganoff L, G
- Brasilialainen Tofu-storganoff L, G
- Basmatiriisi
Viikko 16, 16.–20.4.
Maanantai
- Stifado L, G
- Soija Stifado L, G
Tiistai
- Uunimakkara
- Soijamakkara
- Valkosipuliperunat
- Tomaattikastike L
Keskiviikko
- Tacomaustettu jauhelihakeitto G, l
- Tacomaustettu kasviskeitto G, l
- Uuniomena lohkot, vaniljakastike
Torstai
- Mantelikala G, L
- Kasviskääryleet
- Perunasose L
- Kastike talon tapaan
Perjantai
- Broileri-perunaviipalevuoka L, G
- Soija-perunaviipalevuoka L, G
Viikko 17, 23.–27.4.
Maanantai
- Lindströminmureke
- Kasvisjuurespihvi
- Perunasose L
Tiistai
- Hapanimelä broilerikastike L, G
- Hapanimelä kasviskastike L, G
- Nuudeli
Keskiviikko
- Kermainen kalakeitto L, G
- Kasviskeitto L
- Vispi marjapuuro
Torstai
- Kasvis–mifuwokki L, G
- Kasviswokki vege
Perjantai
- Lounas talon tapaan
Viikko 18, 30.4.–4.5.
Maanantai
- Uunimakkara
- Pinaatti–perunasose VL
- Soijamakkara
- Munkki ja sima
Tiistai
- Hyvää Vappua!
Keskiviikko
- Seilor-turska
- Härkäpapupihvi
- Kermaviili–tartarkastike L, G
Torstai
- Sinappinen lenkkisoppa
- Soijanakkikeitto L
- Mustikkapiirakkarahka
Perjantai
- Broileripasta L
- Kasvispasta L
Viikko 19, 7.–11.5.
Maanantai
- Suikalelihapata L
- Kasvispata L, G
Tiistai
- Omenainen yrttikala G, VL
- Maissipyörykkä
- Kermaviilikastike
Keskiviikko
- Meksikolainen jauhelihakeitto G, L
- Meksikolainen papukeitto G, L
Torstai
- Hyvää helatorstaita
Perjantai
- Lounas talon tapaan
Viikko 20, 14.–18.5.
Maanantai
- Kebablihaa kastikkeessa G, L
- Tofu–vihanneswok
- Riisi
Tiistai
- Jauhelihaperunaviipalevuoka L, G
- Nyhtökaura–perunakasvisvuoka, vege
Keskiviikko
- Kasviskeitto L
- Uuniomenalohkot, vaniljakastike
Torstai
- Jauheliha–makaronilaatikko
- Kasvis–makaronilaatikko
Perjantai
- Kasvisjalopenonuggetit
- Broilerinuggetit
- Porkkana–perunasose
- Sweet chili -kastike
Henkilöstöravintola Breikki
Henkilöstöravintola Breikki on avoinna maanantaista torstaihin klo 11.15-12.30. Breikissä voivat ruokailla henkilöstö ja heidän vieraansa. Maksaa voit Kela-kortilla tai käteisellä. Muista ottaa henkilökortti mukaan.
Muutokset listoihin mahdollisia.
Viikko 15, 9.-12.4.
Maanantai 9.4.
- Riistakäry ja pottuvoi puolukalla
- Kasvispihvit lisäkkeineen
- Tomaatti-mozzarella-basilikasalaatti
- Mansikkarahka
Tiistai 10.4.
- Lohikeitto
- Kasvisgratiinia
- Mustikkapiirakka
Keskiviikko 11.4.
- Jauheliha-makaroonilaatikko
- Juures-Mifukiusaus
- Höyrytetty parsakaali
- Vihersalaatti
- Hedelmäinen juustosalaatti
- Punajuuret
- Omena-kaurahiutalepaistos vaniljakastike
- Patonki
Torstai 12.4.
- Palapaisti
- Keitetty peruna
- Rakuunaporkkanat
- Juures-juustopihvit
- Yrttikermaviilikastike
- Vihersalaatti
- Porkkanaraaste
- Tomaatti-sipulisalaatti
- Puolukkavispipuuro
- Patonki
Viikko 16, 16.-19.4.
Maanantai 16.4.
- Pestopastaa, broileria ja parmesania
- Pinaattiletut ja puolukkaa
- Mangorahka
Tiistai 17.4.
- Lammaspyörykät, yrttiperunat ja tomaattikastiketta
- Paahdettua munakoisoa ja minttujogurttia
- Mustikkakiisseliä
Keskiviikko 18.4.
- Breikki suljettu
Torstai 19.4.
- Breikki suljettu