Ruokalistat

Täältä löydät Omnian ravintoloiden lounaslistat.

Opiskelijaravintolat
Finns
Henricus
Henkilöstöravintola Breikki

Opiskelijaravintolatoivahymy.fi

Lehtimäellä opiskelijoiden iltaruokailu. Muutokset listoihin mahdollisia.

Menut vko 3, 15.–19.1.

Maanantai

  • Broileri-ananaspata L
  • Kikherne-kasvispata L, G

Tiistai

  • Jauhelihakiusaus L, G
  • Peruna-kasvisviipalevuoka L

Keskiviikko

  • Siskonmakkarakeitto L, G
  • Kasviskeitto L

Torstai

  • Tonnikala-carbonara pasta
  • Kasvis–pennevuoka L

Perjantai

  • Lounas talon tapaan

Menut vko 4, 22.–26.1.

Maanantai

  • Stroganoff  L
  • Stroganoff-vege L, G

Tiistai

  • Kalapyörykät
  • Tilli-kananmunakastike
  • Kasviskääryleet

Keskiviikko

  • Curryn makuinen broilerikeitto L, G
  • Curryn makuinen kasviskeitto L, G

Torstai

  • Moussaka suomalaisittain L, G
  • Moussaka-kasvis L, G

Perjantai

  • Tofukiusaus L, G, vege

Menut vko 5, 29.1.–2.2.2018

Maanantai

  • Lounas talon tapaan

Tiistai

  • Tonnikalapasta L
  • Yrttinen kasvis-papuvuoka

Keskiviikko

  • Meksikolainen jauhelihakeitto G, L
  • Meksikolainen papukeitto G, L

Torstai

  • Kalkkunakiusaus L, G
  • Kasvis–soijakiusaus L, G, Vege

Perjantai

  • Uunimakkara
  • Soijamakkara
  • Kastike talon tapaan
  • Perunasose L

Menut vko 6, 5.–9.2.2018

Maanantai

  • Tonnikalakastike L
  • Kikherne–kasviskastike L, G
  • Riisi

Tiistai

  • Jauhelihalasagnette L
  • Kasvislasagnette L

Keskiviikko

  • Sinappinen lenkkisoppa
  • Soijanakkikeitto L
  • Marjakiisseli

Torstai

  • Kasvis-mifuwokki L, G
  • Kasviswokki–vege L, G

Perjantai

  • Broilerikastike L
  • Kookos–kasviskastike L, G

Menut vko 7, 12.–16.2.2018

Maanantai

  • Kebablihakastike G, L
  • Punajuuri – linssikastike L
  • Riisi

Tiistai

  • Hernekeitto G, L
  • Kasvishernekeitto G, L
  • Laskiaispulla ja kahvi

Keskiviikko

  • Broileri–perunaviipalelaatikko L, G
  • Kasvis–soijapata L, G

Torstai

  • Rakuunainen uunikala L, G
  • Kasviskääryleet
  • Kastike talon tapaan

Perjantai

  • Lounas talon tapaan

Menut vko 8, 19.–23.2.2018

Maanantai

  • Burgundin lihapata L
  • Burgundin soijapata L
  • Riisi

Tiistai

  • Curry broilerikeitto L, G
  • Curry kasviskeitto L, G
  • Mustikkakukko ja vaniljakastike

Keskiviikko

  • Uuni kirjolohi
  • Kasvis – bataattijuurespihvi
  • Valkosipuliperunat
  • Ruohosipuli kermaviilikastike

Torstai

  • Moussaka suomalaisittain L, G
  • Moussaka-kasvis suomalaisittain L, G

Perjantai

  • Kurkuma broileri
  • Koskenlaskija-bataattipihvi
  • kastike talon tapaan
  • Lohkoperunat

Henkilöstöravintola Breikki

Henkilöstöravintola Breikki on avoinna maanantaista torstaihin klo 11.15-12.30. Breikissä voivat ruokailla henkilöstö ja heidän vieraansa. Maksaa voit Kela-kortilla tai käteisellä. Muista ottaa henkilökortti mukaan.
Muutokset listoihin mahdollisia.

Ruokalista vko 2

Breikki on avoinna 10-11.1. klo 11-12.30 keskiviikkona tarjolla gulassi- tai linssikeittoa ja torstaina kiusausta.

Ruokalista vko 3

Maanantai

  • Porkkana-kirvelikeitto
  • Kirjolohikeitto
  • Miilunpolttajan spagetti
  • Linssi-juureskastike, spagetti
  • Mustaherukkakiisseli

Tiistai

  • Linssi-tomaattikeitto
  • Kaalilaatikko, puolukkasurvos
  • Uunimakkara, juuressose
  • Kikhernepihvit
  • Kahvi/tee ja bostonkakku

Ruokalista vko 4

Maanantai

  • Tomaattikeittoa
  • Liha-kasvishöystöä
  • Uuniperunaa/pastaa
  • Perunaohukaiset ja sillikaviaaria
  • Maksalaatikkoa, puolukkasurvosta
  • Ananasrahka

Tiistai

  • Kalamurekepihvi ja tartarkastiketta
  • perunasosetta
  • Bataattipihvit ja yrttikastiketta
  • perunasosetta
  • Lihakeittoa
  • Yrtistä kasvissosekeittoa,
  • Kääretorttua ja kahvia/teetä

keskiviikko

  • Kalkkunarisottoa tai härkäpapukvinoattoa
  • Mustikkarahkaa

Torstai

  • Lammaspyöryköitä tai falafelpyöryköitä
  • Paahdettu-paprikakastiketta
  • Viipaleperunavuokaa
  • Kahvi/tee
  • Ananas-kirsikkakeikauskakkua