Liikuntamahdollisuudet

Opiskelijoiden käytössä on kuntosali Leppävaarassa ja Espoon keskuksessa.

Kuntosalit

Leppävaaran kuntosali

Kuntosali sijaitsee osoitteessa Upseerinkatu 11. Sali on avoin opiskelijoille koulun normaaleina aukioloaikoina. Ilmoittaudu ensimmäisen kerran kuntosalin käyttäjäksi liikunnanopettajalle tai ryhmänohjaajalle, jonka jälkeen saat avaimen vahtimestarilta aina salille mennessäsi.

Espoon keskuksen (Lehtimäentien) kuntosali

Kuntosali sijaitsee osoitteessa Lehtimäentie 1 (tila LC 032), ja on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 15.30-17.30 (valvottu vuoro).

Kirkkonummen kuntosali

Kuntosali sijaitsee osoitteessa Purotie 6, ja on avoinna koulun aukioloaikoina. Kirkkonummen kuntosalin käytöstä tulee tehdä kuntosalisopimus, jonka saat vahtimestarilta tai liikunnanopettajalta. Tulosta ja täytä PDF iconKuntosalin käyttöohjeet ja sopimus, Omnia Kirkkonummi ja palauta sopimus vahtimestarille. Sen jälkeen voit käydä pyytämässä oven avausta kun haluat salille. 

Ryhmäliikunta

Kunnon maanantai -jumppa 

klo 16.00-17.00, paikka: liikuntasali Le1A088

Jooga-tiistai

Aamujooga klo 7.45-8.45, paikka: LeA088, peilisali.
Iltapäiväjooga klo 16.00-17.00, paikka: Le1B132, pallosali

Harrastukset

Liikkuva opiskelu Omniassa tarjoaa monia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia eri puolilla Espoota. Katso harrastusmahdollisuudet ja -paikat Liikkuva Omnian sivulta, ja seuraa ajankohtaista tiedottamista Liikkuvan Omnian Instagram-tilillä.