Verkkolehdet ja -aineistot

Omnian verkossa olevilta päätteiltä sekä langattoman verkon kautta pääset lukemaan verkkolehtiä sekä käyttämään verkkoaineistoja ilman kirjautumista.

Verkkolehdet

eMagz -verkkolehdet
eMagz -lehtipalvelussa on kotimaisia aikakaus- ja ammattilehtiä, joiden näköislehtiä voi lukea kaikilla päätelaitteilla Omnian verkossa. Omnian lehtivalikoimassa on: Aromi, Fysioterapia, Glorian ruoka & viini, Hyvä terveys, Kemia-Kemi, Kotipuutarha, Lapsen maailma, Maku, Mondo, Pelit, Puhtausala, Rakennuslehti, Siivoustaito, Taloustaito, Tukilinja, Tuulilasi, Työ terveys turvallisuus (TTT), Venemestari, Viherpiha ja Viini-lehti.  Jokaista lehden numeroa voi lukea 1 henkilö kerrallaan. 

HS Digilehti ja HS Arkisto
Klikkaa ensin: Kirjaudu. Valitse sitten alalaidasta: Kirjadu yritystunnuksella.  Klikkaa kohdasta "Koulusopimus/Omnia". Salasanaa tai tunnusta ei tarvita.

Kauppalehti

Talentum Summa
Summa sisältää talouden ja tekniikan alan verkkolehtiä: Talouselämä, Arvopaperi, Fakta, Mikrobitti, MPC, Tivi, Tekniikka&Talous, Markkinointi&Mainonta, Mediuutiset, Metallitekniikka.

Verkkoaineistot

RedFox Pro
Sanakirjapalvelu joka sisältää myös kieltenopetusmateriaaleja ja kielioppiaineistoja. RedFoxin etäkäyttötunnukset ovat muuttuneet 5.1.2018. Pyydä uudet tunnukset kirjastosta.

Terveysportti
Terveydenhuoltoalan ammattilaisille suunnattu sivusto, josta löytyy kattavasti tietokantoja ja aineistoja. Omnialla on käyttöoikeus tärkeimpiin aineistoihin. Pikalinkeistä pääset suoraan käytetyimmille sivuille:

Opi pelaten lääkelaskuja ja keskeiset kansansairaudet:

Oppiportti
Omnialla on lisenssi 11 verkkokurssiin, jotka toimivat Omnian verkossa ilman rekisteröitymistä.

Jos teet itsellesi omat tunnukset Oppiporttiin, niin voit käyttää verkkokursseja myös Omnian verkon ulkopuolella. Voit rekisteröityä mista vain, mutta saat käyttöösi Omnian verkkokurssit vasta, kun olet kirjautunut Oppiporttiin omilla tunnuksilla ensimmäisen kerran Omnian verkossa olevalta päätteeltä. Lisäohjeita löydät Oppiportista kohdasta Uusi käyttäjä.

Työnhakupeli
Ota työnhakutaidot haltuun pelaamalla eTyönhakupeliä. Kirjaudu peliin salasanalla: ZJP84p5Y 

Lisätietoja antaa
Tuija Siitonen
Kirjastovastaava
0504688357
Tuija.Siitonen@omnia.fi
Kirsi Wasenius
Informaatikko
0468515050
kirsi.wasenius@omnia.fi
Marko Leppinen
Kirjastovirkailija
0468515053
Marko.Leppinen@omnia.fi