Verkkolehdet ja -aineistot

Omnian verkossa olevilta päätteiltä sekä langattoman verkon kautta pääset lukemaan verkkolehtiä sekä käyttämään verkkoaineistoja ilman kirjautumista.

Verkkolehdet

HS Digilehti ja HS Arkisto

Klikkaa ensin: Kirjaudu. Valitse sitten alalaidasta: Kirjadu yritystunnuksella.  Klikkaa kohdasta "Koulusopimus/Omnia". Salasanaa tai tunnusta ei tarvita.

Kauppalehti

Talentum Summa

Summa sisältää talouden ja tekniikan alan verkkolehtiä: Talouselämä, Arvopaperi, Fakta, Mikrobitti, MPC, Tivi, Tekniikka&Talous, Markkinointi&Mainonta, Mediuutiset, Metallitekniikka.

Verkkoaineistot

RedFox Pro

Sanakirjapalvelu joka sisältää myös kieltenopetusmateriaaleja ja kielioppiaineistoja. RedFoxin etäkäyttötunnukset ovat muuttuneet 1.1.2017. Pyydä uudet tunnukset kirjastosta.

Terveysportti

Terveydenhuoltoalan ammattilaisille suunnattu sivusto, josta löytyy kattavasti tietokantoja; ICD, Lääkkeet ja hinnat, Sairaanhoitajan tietokannat.

Oppiportti

Omnialla on lisenssi 11 verkkokurssiin, jotka toimivat Omnian verkossa ilman rekisteröitymistä.

Jos teet itsellesi omat tunnukset Oppiporttiin, niin voit käyttää verkkokursseja myös Omnian verkon ulkopuolella. Voit rekisteröityä mista vain, mutta saat käyttöösi Omnian verkkokurssit vasta, kun olet kirjautunut Oppiporttiin omilla tunnuksilla ensimmäisen kerran Omnian verkossa olevalta päätteeltä. Lisäohjeita löydät Oppiportista kohdasta Uusi käyttäjä.

Työnhakupeli

Ota työnhakutaidot haltuun pelaamalla eTyönhakupeliä. Kirjaudu peliin salasanalla: ZJP84p5Y 

Lisätietoja antaa
Tuija Siitonen
Kirjastovastaava
050-4688357
tuija.siitonen@omnia.fi
Kirsi Wasenius
Informaatikko
046-8515050
kirsi.wasenius@omnia.fi
Marko Leppinen
Kirjastovirkailija
046-8515053
marko.leppinen@omnia.fi