Verkkolehdet ja -aineistot

Omnian verkossa olevilta päätteiltä sekä langattoman verkon kautta pääset lukemaan verkkolehtiä sekä käyttämään verkkoaineistoja ilman kirjautumista.

Verkkolehdet

eMagz -verkkolehdet

eMagz -lehtipalvelussa on kotimaisia aikakaus- ja ammattilehtiä, joiden näköislehtiä voi lukea kaikilla päätelaitteilla Omnian verkossa. Omnian lehtivalikoimassa on 29 lehteä, joista suurinta osaa voi lukea 1 henkilö kerrallaan. Osalla lehtiä 2 yhtäaikaista lukuoikeutta. 

Aromi, Auto Bild Suomi, Avotakka, Glorian ruoka & viini, Hyvä terveys, Kemia-Kemi, Kotipuutarha, Kuluttaja, Lapsen maailma, Maku, Markkinointi ja mainonta, Matkaopas, Metallistekniikka, Mirkobitti, Mondo, Moottori, Pelit, Puhtauskoti, Puhtautieto, Suomen Kuvalehti, Taloustaito, Tivi, Tekniikan Maailma, Tukilinja, Tuulilasi, Työ terveys turvallisuus (TTT), Venemestari ja Viini-lehti.  

HS Digilehti ja HS Arkisto

Klikkaa ensin: Kirjaudu. Valitse sitten alalaidasta: Kirjadu yritystunnuksella.  Klikkaa kohdasta "Koulusopimus/Omnia". Salasanaa tai tunnusta ei tarvita.

Journal.fi

Suomalaisia tiedelehtiä verkossa, vapaasti luettavissa. Sivustolla on tällä hetkellä noin 80 suomalaista tieteellistä lehteä ja vuosikirjaa.

Kauppalehti 

Kauppalehden lisäksi Fakta ja Optio näköislehtinä palvelun sisällä.  

Verkkoaineistot

RedFoxPro

Sanakirjapalvelu joka sisältää myös kieltenopetusmateriaaleja ja kielioppiaineistoja. RedFoxin etäkäyttötunnukset ovat muuttuneet 7.1.2020. Pyydä uudet tunnukset kirjastosta.

Terveysportti

Terveydenhuoltoalan ammattilaisille suunnattu sivusto, josta löytyy kattavasti tietokantoja ja aineistoja. Omnialla on käyttöoikeus tärkeimpiin aineistoihin. Pikalinkeistä pääset suoraan käytetyimmille sivuille:

Opi pelaamalla lääkelaskentaa ja kansansairauksia. OppiTroppi on klassiselle tietopeli-logiikalle rakentuva oppimisympäristö, jossa oppiminen on mukavaa. 

Oppiportti

Omnialla on lisenssi Oppiportin verkkokursseihin. Rekisteröidy Oppiportin käyttäjäksi Omnian verkossa olevalla laitteella sivulla: Uusi käyttäjä . Kun olet rekisteröitynyt, pääset verkkokursseihin tunnuksellasi kotoa käsin. Kun olet suorittanut kurssin hyväksyttävästi, saat siitä todistuksen sähköpostiisi. Lisätietoa Oppiportista löydät sivulta Usein kysytyt kysymykset

 

Työnhakupeli
Ota työnhakutaidot haltuun pelaamalla eTyönhakupeliä. Kirjaudu peliin salasanalla: ZJP84p5Y 

Lisätietoja antaa
Tuija Siitonen
Kirjastovastaava
0504688357
Tuija.Siitonen@omnia.fi
Kirsi Wasenius
Informaatikko
0468515050
kirsi.wasenius@omnia.fi
Marko Leppinen
Kirjastovirkailija
0468515053
Marko.Leppinen@omnia.fi