Kirkkokadun kirjasto

Tee kierros Kirkkokadun kirjastossa: tutustu tiloihin, palveluihin ja aineistoihin.

Kirjaston löydät Omnian Espoon keskuksen kampukselta, osoitteesta Kirkkokatu 16 A.

Aukioloajat

Omnian ollessa etäopetuksessa, kirjasto palvelee rajoitetusti. Lue tarkemmat ohjeet ja yhteystiedot kirjaston etusivulta. 

Aineistot

Kokoelmassa on oppikirjoja ja tietokirjallisuutta sosiaali- ja terveysalalta, liiketaloudesta, matkailusta, hotelli- ja palvelualoilta sekä ravitsemusalalta. Näiden lisäksi on materiaalia mm. artesaanialoilta, ATK:sta, rakennusalalta, kasvatuksesta, psykologiasta sekä kielten oppikirjoja ja kaunokirjallisuutta. Ammattilehdet ovat luettavissa ja lainattavissa lehtisalista. Opiskelijat voivat lainata myös laskimia ja lautapelejä.

Tilat ja laitteet

Kirkkokadulla on tiloja ja laitteita työskentelyyn yksin tai ryhmässä. Kirjastosalissa on 14 asiakaspäätettä, joihin kirjaudutaan opiskelijatunnuksilla. Kirjaston ATK-tilassa (Ki16A0063) on 12 päätettä sekä VR-laitteet, 2 pientä työtilaa voi varata kirjaston henkilökunnalta. Opiskelijat voivat käyttää kirjaston tiloissa kirjaston kannettavia tietokoneita. Lehtisali on rauhallinen tila tehdä ryhmätöitä. Kirjastossa turvatulostus opiskelijoille ja henkilökunnalle. 

Tee kierros Kirkkokadun kirjastossa

Lisätietoja antaa
Kirkkokadun kirjasto
040 1264814
kirjasto@omnia.fi
Tuija Siitonen
Kirjastovastaava
0504688357
Tuija.Siitonen@omnia.fi
Kirsi Wasenius
Informaatikko
0468515050
kirsi.wasenius@omnia.fi