Kansainvälisyyspalvelut opiskelijoille

Omnian tutkinto-opiskelijana sinulla on monia mahdollisuuksia syventää kansainvälistä osaamistasi.

Kansainvälisty alasi töissä ulkomailla tai tule mukaan kotimaan kv-toimintaan, missä pääset tutustumaan Omniaan tulleisiin ulkomaalaisiin työssäoppijoihin.

Hakeudu kv-työelämässä oppimisjaksolle

KV-palvelut järjestää infotilaisuuden opiskelijoille, jotka haluavat päästä keväällä tai kesällä 2020 ulkomaille työelämässä oppimaan.

Tilaisuus pidetään Lehtimäentie 1 C:n auditoriossa LE1C131 tiistaina 27.8. klo 14:00 alkaen.

Monelle opiskelijalle työelämässä oppimisjakso (TO-jakso) ulkomailla on yksi opintojen mieleenpainuvimmista kokemuksista. Omnian kv-jaksot ovat vieneet opiskelijoita muun muassa Espanjan Bilbaoon, Japanin Osakaan ja Saksan Bambergiin.

Lue lisää opiskelijoiden TO-kokemuksista.

Lue työelämässä oppimisesta ja vaihtojaksoista ulkomailla tai ilmoittaudu kansainvälisyyspolun kursseille.

Astu kansainvälisyyspolulle 

Kerro kiinnostuksesi kansainvälisyyspolkuopinnoista ryhmänohjaajallesi heti opintojen alussa. Sen jälkeen sovi tapaaminen oman tutkintosi kansainvälisyydestä vastaavan opettajan kanssa opintovalintojen suunnittelua varten.

Kansainvälisyysmahdollisuudet Suomessa

Paranna kielitaitoasi ja hanki kansainvälisiä kokemuksia myös kotimaassa. Omnia vastaanottaa vuosittain noin 170 työssäoppijaa ulkomailta, jotka tapaavat mielellään Omnian opiskelijoita. Tule mukaan toimintaan ja pääset vaikuttamaan mielikuvaan, jonka he vievät mukanaan kotimaahansa Omniasta ja Suomesta.

Kv-tutorina pääset osallistumaan ulkomaalaisille ryhmille järjestettyihin ohjelmiin. Vapaa-ajan ohjelma voi olla esimerkiksi Helsinki-kierros.

Lisätietoja antaa
Satu Tuori
Kansainvälisten asiain assistentti
0401267100
Satu.Tuori@omnia.fi