Yhteiset tutkinnon osat, 1. jakso

10.8.2017–23.10.2017

Matematiikka, pakollinen 3 osp(Espoon keskuksen kampus)

Avoin matematiikka on tarkoitettu sinulle, joka haluat suorittaa matematiikan opinnot omaan tahtiisi ja mahdollisesti jo etukäteen. Avoin matematiikka sopii myös sinulle, jolle pakollinen matematiikka (3osp) on aiemmin jäänyt suorittamatta. Opetuksessa käytetään apuna lähituntien lisäksi verkko-opetusta. Avoimessa matematiikassa otetaan mukaan myös ammatillisia ja yksilöllisiä osioita

Opettaja Mikko Turunen

Lähiopetus Kirkkokadun toimipisteessä keskiviikkoiltapäivisin

Matematiikka, pakollinen 3 osp (Leppävaara)

Avoin matematiikka on tarkoitettu sinulle, joka haluat suorittaa matematiikan opinnot omaan tahtiisi ja mahdollisesti jo etukäteen. Avoin matematiikka sopii myös sinulle, jolle pakollinen matematiikka (3osp) on aiemmin jäänyt suorittamatta.

Opettaja Aleksi Virtanen

Lähiopetus Leppävaaran toimipisteessä tiistai-iltapäivisin

Suomi toisena kielenä, alkeet(Espoon keskuksen kampus)

Nämä suomi toisena kielenä opinnot sopivat sinulle, jolla suomen kielet opinnot ovat aivan alussa. Voit opiskella suomen kieltä omaan tahtiisi. AvoinOmniassa voit myös suorittaa rästiin jääneitä suomen kielen opintoja. Ensimmäisellä kerralla sovitaan opetuskäytänteistä (harjoitukset, kokeet ja kokoontumiskerrat).

Opettaja Marja Yli-Kerttula

Lähiopetus Kirkkokadun toimipisteessä maanantai-iltapäivisin

Suomi toisena kielenä, edistyneemmille(Espoon keskuksen kampus)

Nämä suomi toisena kielenä opinnot sopivat sinulle, jolla kielen perusteet ovat jo hallinnassa. Voit opiskella suomen kieltä omaan tahtiisi tai suorittaa rästiin jääneitä opintoja. Ensimmäisellä tapaamiskerralla sovitaan opetuskäytänteistä (harjoitukset, kokeet ja kokoontumiskerrat).

Opettaja Marja Yli-Kerttula

Lähiopetus Kirkkokadun toimipisteessä keskiviikkoiltapäivisin

Suomi toisena kielenä, Leppävaara)

Nämä suomi toisena kielenä opinnot sopivat kaikille suomea vieraana kielenä opiskeleville lähtötasosta riippumatta. Opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat suorittaa suomi toisena kielenä opintoja omaan tahtiisi tai sinulle, jolta on jäänyt opintoja rästiin. Ensimmäisellä kerralla sovitaan opetuskäytänteistä (harjoitukset, kokeet ja kokoontumiskerrat).

Opettaja Joonas Huotari

Lähiopetus Leppävaaran toimipisteessä keskiviikkoiltapäivisin

Tieto- ja viestintätekniikka sekä sen hyödyntäminen, valinnainen 1 osp (Espoon keskuksen kampus)

Opettaja Reima Vehkala

Lähiopetus Kirkkokadun toimipisteessä perjantai-iltapäivisin

Yrittäjyys ja yritystoiminta, pakollinen 1 osp (Leppävaara)

YrittäjyysSprintti on tiivis kokonaisuus, joka antaa hyvän tietopaketin yrittäjyydestä ja sen mahdollisuuksista. Sprintillä kehität mm. tiimityöskentely- ja ideointitaitojasi. Opit, miten ideoista työstetään asiakkaalle markkinoitava tuote tai palvelu. Sprintin läpikäytyäsi sinulla on enemmän valmiuksia työskennellä tiimissä, tunnistaa omia vahvuuksiasi ja kiinnostuksenkohteitasi sekä taitoa ideoida ja rohkeutta sekä osaamista antaa ideoillesi siivet!

Opettaja Hannele Porkkala

Lähiopetus Leppävaaran toimipisteessä kolmena torstai-iltapäivänä 17.8. 24.8. ja 31.8.2017

Äidinkieli, pakollinen 5 osp (Espoon keskuksen kampus)

AvoinOmnian äidinkieli on tarkoitettu sinulle, joka haluat suorittaa äidinkielen ensimmäisen vuoden opintoja omaan tahtiisi tai sinulle, jolta kenties on jäänyt äidinkielen ensimmäisen vuoden opintoja rästiin. Ensimmäisellä kerralla sovitaan opetuskäytänteistä (harjoitukset, kokeet ja kokoontumiskerrat).

Opettaja Jukka Jussila

Lähiopetus Kirkkokadun toimipisteessä maanantai-iltapäivisin

Jäikö sinulla jokin yhteisten tutkinnon osien suoritus kesken tai tarvitsetko muuten lisävahvistusta jonkin yto-aineen opiskelussa? Näihin tilanteisiin saat apuja  ainekohtaisista tukipajoista. Tukipajat toteutuvat iltapäivisin eri toimipisteissä. Katso listasta sopiva tukipaja ja hoida yto-suorituksesi kuntoon. 

Lisätietoja antaa
Taru Kekkonen
Koulutuspäällikkö
040-1264916
taru.kekkonen@omnia.fi