Korkeakouluopinnot, Metropolia

Kurkistuskurssi AMK-opiskeluun

Metropolia järjestää Omnian opiskelijoille ja Espoon lukiolaisille kurkistuskursseja (yksi kursi / lukukausi). Kurssilla opit kiinnostavia sisältöjä lukukausittain vaihtuvasta aiheesta ja samalla pääset tutustumaan AMK-opiskeluun. Kursseja on järjestetty Metropolian Tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelmassa sekä Tuotantotalouden tutkinto-ohjelmassa. Opintojaksolla on sekä lähiopiskelua että itsenäistä työskentelyä. Opinnot ovat omnialaisille ilmaisia. 

Keväällä 2020 järjestettävä opintojakso:

Seikkailut virtuaalimaailmassa -opintojakso 2 op

PERUTTU keväällä, siirtyy mahdollisesti syksylle 2020: Seikkailut virtuaalimaailmassa -opintojakso 2 op

Ohjelmoi robotteja, rakenna malleja ja testaa niitä Visual Components – simulointiympäristössä!

Opit, miten robotteja voidaan käyttää erilaisissa tehtävissä, miten rakennat oman virtuaalisen robotin ja robottisolun, ja osaat tuottaa video- ja muuta aineistoa malleista. Opit käyttämään samoja työkaluja kuin modernissa teollisuudessa käytetään. Sinun ei tarvitse olla nörtti. Riittää, että haluat sukeltaa virtuaaliseen 3D-maailmaan.

Ti 17.3.-ti 26.5.2020 Metropolian Karamalmin kampuksella
Ilmoittautuminen on 13.1.-31.1.2020 Wilmassa.

Ammatillinen opiskelija saa opintojaksosta 3osp. ja se sijoittuu jatko-opintovalmiuksia tukeviin opintoihin. Lukion tutkinto-opiskelija saa 2 kurssia, jotka sijoittuvat Muut suoritetut kurssit-kokonaisuuteen. Opintojakso on opiskelijalle maksuton.

Katso tarkat tiedot kurssista: PDF iconMetropolia AMK seikkailut virtuaalimaailmassa k2020

Juttele vastuuopettajan tai opon kanssa, jos haluat mukaan kurssille.