Korkeakouluopinnot AvoinOmniassa

Miltä maistuisivat ammattikorkeakouluopinnot lukio- tai ammatillisten opintojen lomassa?

Omnia tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden päästä kokeilemaan ammattikorkeakouluopintoja verkossa ja lähellä jo toisen asteen opintojesi aikana! Nämä opinnot on räätälöity Omnian opiskelijoille ja ne ovat maksuttomia Omnian tutkintotavoitteisille opiskelijoille.  

Voit valita Humanistisen ammattikorkeakoulunLaurean ja Metropolian tarjonnasta opintojaksoja osaksi omia opintojasi tai muuten vain kiinnostuksesi mukaan. Mikäli haluat sisällyttää ammattikorkeakouluopintoja osaksi omaa toisen asteen tutkintoasi, sovithan asiasta oman oposi tai vastuuopettajasi kanssa ennen opintojaksoille ilmoittautumista. Mikäli jatkat ammattitutkinnon tai lukion jälkeen ammattikorkeaan, Omnian opiskelun aikana suorittamasi opintopisteet on mahdollista sisällyttää myöhemmin osaksi AMK-tutkintoa.

Omnian ammatillisena opiskelijana voit tehdä myös oman alasi AMK-opintoja. Näistä väyläopinnoista löydät lisää tietoa ammatillisten teemaopintojen sivuilta.

 

Videolla NAO-robotti Vilperi kertoo kuinka korkeakouluopintojen suorittaminen osana ammatillista tutkintoa onnistuu Omniassa.