Korkeakouluopinnot, Metropolia

Kurkistuskurssit AMK-opiskeluun

Kevät 2021:

Johdatus liiketalouden ammattikorkeakouluopiskeluun: markkinointi ja myynti (2 op)

Ammatillisessa oppilaitoksessa tai lukiossa opiskeleville suunnatulla kurkistuskurssilla tutustutaan liiketalouden ammattikorkeakouluopiskeluun sekä markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisiin teemoihin. Opiskelija pääsee tutustumaan Metropolian, Haaga-Helian ja Laurean kampusten toimintaan lähiopetuksessa.

Sisältö

  • Verkkotyöskentelyä
  • Myyntitekniikat ja ratkaisumyynti
  • Digitaalinen markkinointi ja brändin rakentaminen
  • Kurssipalaute

Opintojakso suoritetaan sekä lähi- että verkko-opintoina. Luentoja on 3x45min. Verkko-opinnot suoritetaan tekemällä Talous ja nuoret TATin tuottamat verkkotehtävät Claned-oppimisalustalla (47h). Opintojakso on ilmainen.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu 26.1.2021 mennessä: Johdatus liiketalouden ammattikorkeakouluopiskeluun

 

Luo mobiilisovellus kännykkään -opintojakso (3 op)

Opi ohjelmoimaan peli kännykkään! Kurssin tavoitteena on, että pystyt rakentamaan selainpohjaisia pelillisiä sovelluksia kännykkään. Opetuksen pääpaino on web- ja peliohjelmoinnissa. Kurssin avulla pääset kurkistamaan tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutuksen sisältöön.

Aika: tiistaisin ja torstaisin 30.3.-6.5.2021 klo15.15-17.30 
Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelma, Karamalmin kampus, Karaportti 2, 02610 Espoo
HUOM! Opiskelijalla tulee olla hyvä suomen kielen taito (vähintään B2-taso) sekä hyvä englannin kielen taito.

Ilmoittautuminen on Wilmassa 23.11.-11.12.2020. Maaliskuun alussa on mahdollisesti toinen ilmoittautumisaika peruutuspaikoille.
Ennen kuin ilmoittaudut puhu vastuuopettajan kanssa, sopiiko kurssi opintokokonaisuuteesi.
Lue myös tarkat tiedot opintojaksosta ennen ilmoittautumista täältä: PDF iconmetropolia_luo_mobiilisovellus_kannykkaan_kevat_2021_a4_mainos.pdf

Ammatillinen opiskelija saa opintojaksosta 5 osp ja se sijoittuu jatko-opintovalmiuksia tukeviin opintoihin. Lukion tutkinto-opiskelija saa 3 kurssia, jotka sijoittuvat Muut suoritetut kurssit-kokonaisuuteen.
Opintojakso on opiskelijalle maksuton.