Korkeakouluopinnot, Metropolia

Kurkistuskurssit AMK-opiskeluun

Kevät 2021:

Johdatus liiketalouden ammattikorkeakouluopiskeluun: markkinointi ja myynti (2 op)

Ammatillisessa oppilaitoksessa tai lukiossa opiskeleville suunnatulla kurkistuskurssilla tutustutaan liiketalouden ammattikorkeakouluopiskeluun sekä markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisiin teemoihin. Opiskelija pääsee tutustumaan Metropolian, Haaga-Helian ja Laurean kampusten toimintaan lähiopetuksessa.

Sisältö

  • Verkkotyöskentelyä
  • Myyntitekniikat ja ratkaisumyynti
  • Digitaalinen markkinointi ja brändin rakentaminen
  • Kurssipalaute

Opintojakso suoritetaan sekä lähi- että verkko-opintoina. Luentoja on 3x45min. Verkko-opinnot suoritetaan tekemällä Talous ja nuoret TATin tuottamat verkkotehtävät Claned-oppimisalustalla (47h). Opintojakso on ilmainen.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu 26.1.2021 mennessä: Johdatus liiketalouden ammattikorkeakouluopiskeluun

 

Peruttu! Luo mobiilisovellus kännykkään -opintojakso (3 op)

Huom: Koronarajoitusten vuoksi joudumme perumaan tämän opintojakson keväällä 2021. Valitettavasti opintojaksoa ei ole mahdollista järjestää etänä. Pyrimme järjestämään vastaavan kurssin syksylle 2021. Ilmoitamme uuden ajankohdan kevään aikana. Seuraa tiedotusta ja nettisivuja. 

Opi ohjelmoimaan peli kännykkään! Kurssin tavoitteena on, että pystyt rakentamaan selainpohjaisia pelillisiä sovelluksia kännykkään. Opetuksen pääpaino on web- ja peliohjelmoinnissa. Kurssin avulla pääset kurkistamaan tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutuksen sisältöön.

Aika: tiistaisin ja torstaisin 30.3.-6.5.2021 klo15.15-17.30 
Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelma, Karamalmin kampus, Karaportti 2, 02610 Espoo
HUOM! Opiskelijalla tulee olla hyvä suomen kielen taito (vähintään B2-taso) sekä hyvä englannin kielen taito.

Ilmoittautuminen on Wilmassa 23.11.-11.12.2020. Maaliskuun alussa on mahdollisesti toinen ilmoittautumisaika peruutuspaikoille.
Ennen kuin ilmoittaudut puhu vastuuopettajan kanssa, sopiiko kurssi opintokokonaisuuteesi.
Lue myös tarkat tiedot opintojaksosta ennen ilmoittautumista täältä: PDF iconmetropolia_luo_mobiilisovellus_kannykkaan_kevat_2021_a4_mainos.pdf

Ammatillinen opiskelija saa opintojaksosta 5 osp ja se sijoittuu jatko-opintovalmiuksia tukeviin opintoihin. Lukion tutkinto-opiskelija saa 3 kurssia, jotka sijoittuvat Muut suoritetut kurssit-kokonaisuuteen.
Opintojakso on opiskelijalle maksuton.