AvoinOmnian ammatilliset opinnot

AvoinOmnian ammatilliset opinnot on tarkoitettu ensisijaisesti Omnian opiskelijoille.

AvoinOmnian ammatillisisssa opinnoissa on tarjolla mm. erilaisia passi- ja korttikoulutuksia kaikille Omnian opiskelijoille. Varmistathan opoltasi tai vastuuopettajaltasi, saatko sisällytettyä näitä valinnaisia opintokokonaisuuksia omaan tutkintoosi.

Ilmoittautuminen ammatillisen Wilman kautta. Katso PDF iconOhje kursseille ilmoittautumiseen ammatillisessa Wilmassa

Ensiapukurssi EA1

Ensiapukurssi EA 1® antaa sinulle perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteissa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssilla pääset tekemään runsaasti käytännön harjoituksia. Mikäli haluat saada kurssin päätteeksi EA1-kortin, sinun tulee osallistua aktiivisesti kaikille oppitunneille (4x4h).

Lähiopetus Espoon keskuksen kampuksella, Lehtimäen A-talo

Kevään 2020 lähiopetustunnit ja opettajat varmistuvat myöhemmin.

Hätäensiapu

Osaatko elvyttää, poistaa vierasesineen hengitysteistä ja tyrehdyttää verenvuodon? Tämän neljän tunnin mittaisen koulutuksen jälkeen osaat aloittaa hätäensiavun antamisen onnettomuustilanteessa tai sairauskohtauksen sattuessa.

Lähiopetus Espoon keskuksen kampuksella.

Kevään 2020 lähiopetustunnit ja opettajat varmistuvat myöhemmin.

Hygieniaosaaminen ja hygieniapassitestit

Tarvitset hygienapassin, kun työskentelet vaikkapa kahvilassa tai ravintolassa tai muuten käsittelet elintarvikkeita työssäsi. Passi taskussa auttaa työnhaussa!

Opettaja Raila Häyrinen

Lähiopetus Espoon keskuksen kampuksella, Lehtimäen A-talo

Kevään 2020 lähiopetustunnit varmistuvat myöhemmin.

Hygieniapassitestit järjestetään lukuvuonna 2019-2020 kerran kuukaudessa.

Voit osallistua testiin, vaikka et olisi käynyt koulutuksessa. Alla muutama linkki materiaaleihin itseopiskelun tueksi

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp

Haluatko toimia työpaikkaohjaajana ohjaten opiskelijoita työelämässä? Voit suorittaa Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp -tutkinnon osan osana ammatillisen perustutkinnon valinnaisia tutkinnon osia, tai oppisopimuksena omaan työpaikkaasi.

Mikäli opiskelet ammatillista perustutkintoa, tulee sinulla tutkinnon osan suorittamisen edellytyksenä olla meneillään koulutussopimusjakso tai oppisopimusjakso, jonka yhteydessä voit osoittaa myös tämän tutkinnon osan osaamisen, eli suorittaa näytön. On myös hyvä, jos samassa työpaikassa on muita opiskelijoita, jotta voit harjoitella ohjaamista ja ohjata heitä näytössä.

Tutkinnon osan materiaalit ja näyttöön valmistavat tehtävät ovat Moodle-oppimisympäristössä verkossa, eikä tutkinnon osasta järjestetä opetusta oppilaitoksessa.

Ennen tutkinnon osan aloitusta sinun tulee osallistua yhteen aloitusinfoista. Infot järjestetään kevätlukukaudella 2020 seuraavasti:

  • 28.1.2020 klo 14-15 KiA1124
  • 10.3.2010 klo 9-10 KiA1125
  • 28.4.2020 klo 14-15 KiA1124

Lisätietoja: Ullamaija Arminen, ulla-maija.arminen@omnia.fi 046 8513640

Yritystoiminnan suunnittelu / Yrityksessä toimiminen 15 osp

Lähiopetus Espoon keskuksen kampuksella Kirkkokadun toimipisteessä