Avoimen Omnian ammatilliset opinnot

Avoimen Omnian ammatilliset opinnot on tarkoitettu pääsääntöisesti Omnian opiskelijoille.

Avoimen Omnian ammatillisissa opinnoissa on tarjolla monipuolisia opintoja kaikille Omnian opiskelijoille. Varmistathan aina opoltasi tai vastuuopettajaltasi, saatko sisällytettyä näitä valinnaisia opintokokonaisuuksia omaan tutkintoosi.

Nostoja tarjonnasta

Ensiapukurssi EA

Ensiapukurssi EA 1® antaa sinulle perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteissa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssilla pääset tekemään runsaasti käytännön harjoituksia. Mikäli haluat saada kurssin päätteeksi EA1-kortin, sinun tulee osallistua aktiivisesti kaikille oppitunneille (4x4h).

Hätäensiapu

Osaatko elvyttää, poistaa vierasesineen hengitysteistä ja tyrehdyttää verenvuodon? Tämän neljän tunnin mittaisen koulutuksen jälkeen osaat aloittaa hätäensiavun antamisen onnettomuustilanteessa tai sairauskohtauksen sattuessa.

Hygieniaosaaminen ja hygieniapassitestit

Tarvitset hygienapassin, kun työskentelet vaikkapa kahvilassa tai ravintolassa tai muuten käsittelet elintarvikkeita työssäsi. Passi taskussa auttaa työnhaussa! Hygieniapassitestit järjestetään lukuvuonna 2019-2020 kerran kuukaudessa. Voit osallistua testiin, vaikka et olisi käynyt koulutuksessa. Alla muutama linkki materiaaleihin itseopiskelun tueksi

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp

Haluatko toimia työpaikkaohjaajana ohjaten opiskelijoita työelämässä? Voit suorittaa Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp -tutkinnon osan osana ammatillisen perustutkinnon valinnaisia tutkinnon osia, tai oppisopimuksena omaan työpaikkaasi. Mikäli opiskelet ammatillista perustutkintoa, tulee sinulla tutkinnon osan suorittamisen edellytyksenä olla meneillään koulutussopimusjakso tai oppisopimusjakso, jonka yhteydessä voit osoittaa myös tämän tutkinnon osan osaamisen, eli suorittaa näytön. On myös hyvä, jos samassa työpaikassa on muita opiskelijoita, jotta voit harjoitella ohjaamista ja ohjata heitä näytössä.

Ennen tutkinnon osan aloitusta sinun tulee osallistua yhteen aloitusinfoista. Infot järjestetään syyslukukaudella 2020 seuraavasti:

  • 09.09.20 klo. 15-16, tila 1124
  • 22.10.20 klo. 15-16, tila 1124
  • 16.12.20 klo. 15-16, tila 1124

Lisätietoja: Ulla-Maija Arminen, ulla-maija.arminen@omnia.fi 046 851 3640

Ilmoittautuminen opetukseen

Ilmoittautuminen Wilman kautta. Katso PDF iconOhje kursseille ilmoittautumiseen ammatillisessa Wilmassa