AvoinOmnia Omnian opiskelijalle

Rästiopintoja, tutkinnon osia ja työtehtäviin kuuluvia korttikoulutuksia voit suorittaa AvoinOmniassa.

Näiltä sivuilta löydät opintoja, joita voit suorittaa riippumatta siitä mitä tutkintoa olet Omniassa opiskelemassa. AvoinOmnian kautta voit halutessasi nopeuttaa tutkintosi valmistumista, suorittaa rästiopintoja tai kokeilla ihan uusia opintoja. AvoinOmnia mahdollistaa opintoja sekä verkossa että lähellä. Lähiopiskeluun voit osallistua pääsääntöisesti iltapäivisin Kirkkokadun, Lehtimäen ja Leppävaaran toimipisteissä. Lukion opintoja voi tehdä joustavasti verkossa tai lähiopetuksessa Tapiolan Itätuulentiellä.

Varmistathan kuitenkin aina omalta opoltasi tai vastuuopettajaltasi ennen opintokokonaisuuteen ilmoittautumista, voitko sisällyttää näitä opintoja osaksi omaa tutkintoasi.

Lukio-opinnot ammatillisten opintojen ohella

Omnian ammatillisena opiskelijana voit opiskella Espoon aikuislukion kursseja maksutta. Lukio-opintoja voit tehdä joustavasti verkossa tai lähiopetuksessa Itätuulentiellä Tapiolassa. Lähiopetusta järjestetään sekä päivä- että iltaopetuksena. Varmistathan opoltasi tai vastuuopettajaltasi ennen  ilmoittautumista, voitko sisällyttää lukion kursseja osaksi omaa ammattitutkintoasi. Tarjolla on laaja kattaus vieraista kielistä matematiikkaan ja biologiasta historiaan. Katso koko tarjonta aikuislukion sivuilta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen AvoinOmnian ammatillisiin toteutuksiin tapahtuu ammatillisessa Wilmassa. Katso PDF iconOhje kursseille ilmoittautumiseen ammatillisessa Wilmassa

Ilmoittautuminen lukioin kursseille tapahtuu lukion Wilmassa. Lue miten ilmoittaudut aikuislukion opiskelijaksi.

Lisätietoja antaa
Taru Kekkonen
Pedagoginen päällikkö
0401264916
Taru.Kekkonen@omnia.fi