Osaamot

Osaamossa tarjoamme sinulle laaja-alaisesti henkilökohtaistamisen palveluja, ohjausta ja tukea yhteisissä tutkinnon osissa matalalla kynnyksellä. Osaamoon voit tulla, jos sinulla on peruskoulun jälkeen hankittua osaamista yhteisten tutkinnon osien osa-alueista. Osaaminen on voitu hankkia opinnoissa, työelämässä tai esimerkiksi harrastusten tai vapaaehtoistyön kautta. Osaamoon voit tulla vastuukouluttajan tai opinto-ohjaajan ohjaamana, tai voit olla Osaamoon yhteydessä myös itse.

Osaamossa yhteisten tutkinnon osien opettajat tunnustavat ja arvioivat osaamista esimerkiksi todistusten, haastattelujen ja osaamiskartoitusten perusteella. Jos sinulla on riittävästi tutkinnon perusteiden mukaista osaamista, voidaan kyseisen osa-alueen osaamistavoitteita tunnustaa ja arvioida Osaamossa. Osaamisen arvioinnin tekee Osaamoissa osa-alueen opettaja. Osaamossa sinut ohjataan tarvittaessa hankkimaan lisää osaamista, joka arvioidaan myöhemmin Osaamossa.

Mikäli sinulla ei ole merkittävää peruskoulun oppimäärän ylittävää osaamista yhteisissä tutkinnon osissa, osallistut normaalisti yhteisten tutkinnon osien opetukseen.

Osaamot ovat auki pääsääntöisesti arkisin klo 9.00-16.00.

Osaamoiden yhteystiedot

Lakela: (Suomenoja ja Kirkkonummi): Osaamo-vastaava Elli Grahn, puh. 040 126 7188 osaamo.lakela@omnia.fi (luokka LA1C121)
Lehtimäki: Osaamo-vastaava Päivi Soinila, osaamo.lehtimaki@omnia.fi puh. 040 126 7183 (luokka LE1A073)
Leppävaara: Osaamo-vastaava Antti Korhonen, osaamo.leppavaara@omnia.fi  puh. 040 126 7512 (luokka UB151)
Kirkkokatu: Osaamo-vastaava Mari Koskela, osaamo.kirkkokatu@omnia.fi  puh. 040 126 7167 (luokka Ki16A1121)