Liikkuva opiskelu Omniassa

Liikkuva opiskelu -ohjelma tuo liikettä ja liikkumisen mahdollisuuksia opiskelupäiviisi.

Liikkuva koulu voi oLiikkuva opiskelu -ohjelman logolla sinulle jo tuttu peruskoulun puolelta. Toisen asteen koulutuksessa ja korkeakouluissa ohjelma kulkee nimellä Liikkuva opiskelu.

Omnia on mukana Liikkuva opiskelu -ohjelmassa, joka tarkoittaa sitä, että lisäämme liikettä opiskelupäiviin ja liikkumisen mahdollisuuksia opiskeluympäristöihin. Lisäksi teemme yhteistyötä eri liikunnan ja hyvinvoinnin alan toimijoiden kanssa.

Liikkumista lisäämällä voit edistää terveyttäsi ja opiskelukykyäsi, mutta myös oppimisen edellytyksiä, kuten muistia ja tarkkaavaisuutta. Koulupäivän aikana voit lisätä liikettä esimerkiksi pitämällä taukojumppaa oppitunnilla, käyttämällä kuntosalia koulupäivän aikana tai pelaamalla vaikkapa pingistä välitunnilla. Vinkkejä liikkumiseen saat Liikkuvan opiskelun Ideat -sivulta.

Vuoden 2018 aikana keskitämme Liikkuvan opiskelun toiminnan Kirkkonummen ja Suomenojan toimipisteisiin.

Ajankohtaista

Kirkkonummi

  • Kuntosali on opiskelijoiden käytössä ma-to klo 7.30-15.45 ja pe klo 7.30-14.45. Voit mennä treemaan silloin kun sinulle sopii - aamulla, välitunnilla, ruokatauolla tai koulupäiväsi jälkeen. Tulosta ja täytä PDF iconKuntosalin käyttöohjeet ja sopimus, Omnia Kirkkonummi ja palauta sopimus vahtimestarille. Sen jälkeen voit käydä pyytämässä oven avausta kun haluat salille.

Suomenoja

Lisätietoja antaa
Pia Hutri
Projektityöntekijä
pia.hutri@omnia.fi