Kilpailutoiminta

Ammattikilpailut ovat loistava väylä tuoda omaa osaamista näkyväksi mm. työnantajille.

Omnian opiskelijana voit osallistua kansallisiin kilpailuihin ja tulla osaksi TeamOmniaa jo opintojesi alusta lähtien.
TeamOmnia edustaa Omniaa erilaisissa ammattitaito-, kulttuuri- ja urheilukilpailuissa. Joukkueen muodostavat opiskelijat sekä heidän valmentajansa ja kisahuoltajansa.

Kilpailuun osallistuminen on aina menestyksestä riippumatta hieno kokemus, tehokas tapa oppia sekä mahdollisuus näyttää omaa osaamistasi muille.

Omnialaisia on mukana seuraavissa kisoissa:

Ammattitaitokilpailut

Ammattitaitokilpailuissa pääset näyttämään omaa ammatillista osaamistasi, kehittämään ammattitaitoasi sekä verkostoitumaan muiden alan opiskelijoiden ja osaajien kanssa. Kilpailukokemus ja -menestys ovat myös hyviä lisiä ansioluetteloosi.

Taitaja

Taitaja, Amattitaidon SM-kilpailu.

EuroSkills

EuroSkills, Ammattitaidon EM-kilpailu.

WorldSkills

WorldSkills, Ammattitaidon MM-kilpailu.

Kulttuurikilpailut

Kulttuurikilpailuissa saat esiintymiskokemusta ja pääset näyttämään lahjakkuuttasi erilaisissa kulttuurilajeissa kuten musiikissa, taiteessa, kirjoittamisessa tai esiintymisessä.

SAKUstars

SAKUstars, Valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville.

Omnia Talent -tapahtuma

Osaatko laulat, soittaa, näytellä, räpätä, esittää stand upia tai löytyykö sinulta jokin muu talentti? OmniaTalent ei ole kilpailu, vaan tapahtumaan voivat osallistua kaikki Omnian oppijat ja saada esiintymisistään ammattilaisilta palautetta.

Toimipisteiden kulttuurivastaavat

Urheilukilpailut

Urheilukilpailuissa sinulla on mahdollisuus päästä kilpailemaan oman liikuntaharrastuksesi parissa, tutustua uusiin liikuntalajeihin ja opiskelijoihin eri puolilla Suomea.

SakuSport

Saku ry (Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto) järjestää vuosittain urheilu-/liikuntakilpailuja useassa eri lajissa. Tarkemmat tiedot lajeista löydät Sakun sivuilta.

Yhteyshenkilöt