Jatko-opintomahdollisuudet – Omniasta kohti unelmia

Ajaako sinua tiedonjano, uuden oppiminen, ammatissasi kehittyminen ja mahdollisuus saavuttaa omat tavoitteesi?

Omniassa voit jatkaa matkaasi ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä täydennyskoulutukseen. Ammatillisen tutkinnon myötä avautuvat myös yliopistojen ja korkeakoulujen ovet. 

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot syventävät osaamista 

Ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot avaavat usein työelämässä uusia mahdollisuuksia ja voivat vaikuttaa myös palkkaukseen ja uralla etenemiseen. Tutkinto voi liittyä joko omaan ammattialaasi, tai se sparraa sinusta vaikkapa johtajan, esimiehen tai yrittäjän. 

Ammattitutkinto on luonteva tie jatkaa itsesi kehittämistä ja saada oppimiselle myös tunnustus: kehitythän ammatissasi joka tapauksessa koko ajan. Ammattitutkinto sopii jo työkokemusta hankkineelle ammattilaiselle. 

Erikoisammattitutkinto on ylin ammatillisessa oppilaitoksessa suoritettava tutkinto. Tutkinnon suorittanut hallitsee alan vaativimmat työtehtävät: joillakin aloilla näistä ammattilaisista käytetäänkin edelleen nimitystä mestari. 

Omnian ammatilliset tutkintokoulutukset

Täydennyskoulutusta Omniasta 

Omnia on monipuolinen täydennyskouluttaja. Tarjoamme useita koulutuksia täydentämään esimerkiksi liiketalouden ja johtamisen ja sosiaali- ja terveysalan osaamista. Valikoimastamme löydät myös ammattipätevyyskortit ja työpaikkaohjaajien koulutukset. 

Omnian täydennyskoulutukset, kortit ja passit

Jatko-opintokelpoisuus korkeakouluihin 

 Kun olet suorittanut ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon, voit jatkaa opintojasi korkeakouluissa ja yliopistoissa. Ammatilliset tutkinnot antavat siis kelpoisuuden korkeakouluopintoihin. 

Opintopolku.fi-palvelusta löydät tietoa korkeakouluista ja hakeutumisesta jatko-opintoihin. 

Pääkaupunkiseudulla toimivat korkeakoulut

Yrittäjäksi?

Omniassa on yrittäjille tarjolla monia koulutuksia. Saat tukea ja uutta oppia yrittäjänä toimimiseen. Tutustu koulutuksiin yrittäjille!

Kaikki opintiet vievät Opintopolkuun 

Opintopolku.fi-palvelusta löydät kaiken Suomessa järjestettävän koulutuksen kansanopistoista avoimiin yliopistoihin, kesäopintoihin ja korkeakouluihin asti. 

Tutustu koulutustarjontaan Opintopolku.fi-palvelussa! 

Lisätietoa valmistuvalle opiskelijalle 

Järjestämme Omniasta valmistuville opiskelijoille info-tilaisuuksia ja erilaisia tapahtumia. Seuraa ilmoittelua ja pistäydy kuulemassa mahdollisuuksistasi! 

Apua eteenpäin 

InfoOmnia sekä ammatillisen perusopetuksen opinto-ohjaajat ja ammatillisen opetuksen opinto-ohjaajat auttavat sinua.

Lisätietoja antaa
InfoOmnia
09 2319 8360
info@omnia.fi

Lisätietoa:
InfoOmnian sivut