Hae DigiTutoriksi

DigiTutorina pääset aitiopaikalle tekemään monipuolista ja itsenäistä työtä, tutustumaan uusimpaan teknologiaan sekä jalostamaan työnantajan arvostamaa kokemusta.
Digitutorit.

Digitutorit-logoHaku on auki!

Hae nyt DigiTutoriksi Jakso 3/2021 (12.8 – 15.10.2021).

Hakulomake Jakso 3/2021 (12.8 – 15.10.2021)
Hakulomake Jakso 4/2021 (26.8 – 17.12.2021)

Suorita työharjoittelu DigiTutorina

DigiTutoriksi voivat hakea kaikki Omnian opiskelijat. TOP-jakso on suunniteltu yhteensopivaksi ammattitaitovaatimusten kanssa. Työharjoittelu soveltuu erityisesti tietotekniikan-, median- ja asiakaspalvelualojen opiskelijoille. Riittää, kun perus digitaidot ovat hallussa ja olet innokas oppimaan uutta. Ihannehakijamme on luotettava, ystävällinen, motivoitunut, ahkera ja reipas kaveri.

  DigiTutorina opit

  • Työelämäntaitoja ja tiimidynamiikkaa
  • Asiakaspalvelu- ja kommunikointitaitoja
  • Työpyynnön käsittely ja dokumentointi
  • Kuvaus, videointi, editointi ja streamaus
  • Virtuaali- ja lisättytodellisuus, 360°- kuvaaminen
  • Tietotekniikkaa ja robotiikkaa
  • Viestintää ja markkinointia
  • Ongelmanratkaisutaitoja

  Projektit

  DigiTutorit on ainutlaatuinen työharjoittelupaikka, jossa arjen työtehtävien lisäksi on mahdollisuus tehdä innostavia ja itselleen palkitsevia projekteja. Voimme räätälöidä sinulle yksilöllisen projektin oman kiinnostuksesi pohjalta taikka voit ehdottaa omaa ideaasi suoraan. Projektit voivat olla esimerkiksi robotin käyttöönotto, VR, digikerho, videon tuottaminen, tapahtumat, verkkosivut, ohjelmointi, ja kampanjat. Tämä on erinomainen tilaisuus hyödyntää omia taitoja ja inothimoa. Vain taivas on rajana!

  Lähitukea arkeen

  DigiTutorit ovat työharjoittelijoita, jotka auttavat Omnian henkilökuntaa ja opiskelijoita sovellusten, mobiililaitteiden ja tietokoneiden kanssa. DigiTutoreilla on omat työpisteet Omnian eri toimipisteissä, joista käsin he palvelevat asiakkaita kasvotusten, sähköpostilla tai puhelimitse. Tämän lisäksi DigiTutorit osallistuvat lukuisiin tapahtumiin ja projekteihin. Tutustu DigiTutorit- palveluun.

  Lisätietoja antaa
  Denis Shemyakin
  Ohjaaja
  0401935581
  Denis.Shemyakin@omnia.fi