Korkeakouluopinnot

Nostetta opintoihin korkeakouluopinnoista.

Haluatko suorittaa ammattikorkeakouluopintoja osana ammattitutkintoasi? Suunnitteletko jatkavasi opiskelua myöhemmin ammattikorkeakoulussa? Tutustu Omnian korkeakouluopintoihin ja rakenna yksilöllinen opintopolkusi kohti jatko-opintoja.

Opinnot toteutetaan Omnian ja ammattikorkeakoulun opettajien yhteistyönä sekä Omnian että korkeakoulujen tiloissa. Suoritettuasi korkeakouluopinnot sinulla on mahdollisuus saada opiskelupaikka ammattikorkeakoulusta alla mainituista tutkinto-ohjelmista ilman pääsykoetta.

Tutustu myös koulutusalasta riippumattomiin korkeakouluopintoihin AvoinOmnian sivuilla.

Autoinsinööriksi ammattikorkeaopintojen avulla

Omnian autoalan perustutkinto-opiskelijana voit suorittaa opintojesi aikana ajoneuvotekniikan ammattikorkeakouluopintoja Metropoliassa yhteensä 60 opintopistettä. Opinnot toteutetaan Omnian ja Metropolian opettajien yhteistyönä sekä Omnian että Metropolian tiloissa.

Suoritettuasi korkeakouluopinnot, sinulla on mahdollisuus saada opiskelupaikka Metropolian ajoneuvotekniikan tutkinto-ohjelmasta ilman pääsykoetta.

Lisätietoja antaa:
Anita Nordström, Opinto-ohjaaja
anita.nordstrom@omnia.fi
p. 043 824 0361

Digitaalisia väyläopintoja Laureassa

Laurea-ammattikorkeakoulussa voit opiskella verkossa myös alakohtaisia 10 opintopisteen (5 + 5) laajuisia opintoja. Nämä opinnot eivät vielä avaa suoraa väylää ammattikorkeaan, mutta palvelevat hyvin kurkistuksina eri alojen ammattikorkeakouluopintoihin. Lisää tietoa Laurean digitaalisista väyläopinnoista löydät AvoinOmnian sivuilta

Puutekniikan insinööriksi ammattikorkeapolulta

Opiskellessasi Omniassa puusepäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa samaan aikaan ammattikorkeakouluopintoja Lahden Ammattikorkeakoulussa MOTARI-opintoina yhteensä 30 opintopistettä. Opinnot toteutetaan Omnian ja LAMKin opettajien yhteistyönä. Opintoihin sisältyy 2 lähipäivää Lahdessa.

Kun olet saanut perustutkintosi valmiiksi ja sinulla on vähintään 30 opintopistettä MOTARI-opintoja suoritettuna vähintään keskiarvolla 3, voit hakea LAMKin tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa.

Lisätietoja antaa:
Ulla Aulavuo, Opinto-ohjaaja
ulla.alavuo@omnia.fi
p. 050 351 6075

Tradenomiksi ammattikorkeaopintojen avulla

Omnian merkonomin perustutkinto-opiskelijana voit suorittaa opintojesi aikana liiketalouden ammattikorkeakouluopintoja Metropoliassa yhteensä 60 opintopistettä. Opinnot toteutetaan Omnian ja Metropolian opettajien yhteistyönä sekä Omnian että Metropolian tiloissa.

Suoritettuasi korkeakouluopinnot, sinulla on mahdollisuus saada opiskelupaikka Metropolian liiketalouden tutkinto-ohjelmasta ilman pääsykoetta.

Lisätietoja antaa:
Minna Hirvonen, Opinto-ohjaaja
Minna.Hirvonen@omnia.fi
p. 040 1267 452