Kansainvälisyysopinnot

Hanki lisätaitoja kansainvälisellä kokemuksella.

Haluatko laajentaa verkostojasi kotimaan ulkopuolelle? Oletko kiinnostunut kulttuureista ja kielistä? Kansainvälisyysopinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden työelämässä oppimiseen ulkomailla ja kansainväliseen toimintaan kotimaassa. Työelämässä kansainväliset kokemukset ja niiden kautta saavutettu osaaminen ovat arvostettua pääomaa.  

Kansainvälisyysopintoihin voit sisällyttää seuraavia opintoja: 

Yhteiset tutkinnon osat:  

  • Valmentautuminen kv-jaksolle 2 osp 
  • Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen, Työelämässä toimiminen, valinnaiset osaamistavoitteet. Tutkinnon osassa laadit Europassi-CV:n ja hakukirjeen englanniksi ja perehdyt ulkomaille ohjautuvaan työnhakuun. 
  • Viestintä ja vuorovaikutus vieraalla kielellä 3 osp  
  • Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen, Viestintä ja vuorovaikutusosaaminen vieraalla kielellä, valinnaiset osaamistavoitteet. Tutkinnon osassa perehdyt kohdemaan kulttuuriin, tapakulttuuriin sekä oman maan kulttuuriin ja historiaan, vieraan kielen opinnot 

Ammatilliset tutkinnon osat:  

  • Ammattilaiseksi kansainvälisesti 15 osp (Ammatilliset tutkinnon osat, Valinnaiset tutkinnon osat, Paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuva tutkinnon osa) 
  • Oman tutkintosi tutkinnon osa tai osia HOKSin mukaisesti (Ammatilliset tutkinnon osat) 

Omnialla on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto useissa Euroopan maissa, sekä muun muassa Japanissa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Venäjällä, Intiassa, Nepalissa, Namibiassa ja Tansaniassa. 

Lisätietoja antaa
Ulla-Maija Arminen
Opettaja
0468513640
Ulla-Maija.Arminen@omnia.fi