Kansainvälisyysopinnot

Hanki lisätaitoja kansainvälisellä kokemuksella.

Haluatko laajentaa verkostojasi kotimaan ulkopuolelle? Oletko kiinnostunut kulttuureista ja kielistä? Haluaisitko opiskella ulkomailla?

Työelämässä kansainväliset kokemukset ovat arvostettua pääomaa. Kansainvälisyysopinnot käytyäsi sinulla on hyvät valmiudet työhön kansainvälisessä ympäristössä. Omnian kansainvälisyysopinnot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden työssäoppimisjaksoihin ulkomailla ja kansainväliseen toimintaan kotimaassa.

  • Kieli- ja kulttuuriopinnot
  • Työssäoppimisjakso ulkomailla
  • Kansainvälinen toiminta kotimaassa

Kansainvälinen työelämässä oppimisjakso – oma ala tutuksi ulkomailla

Kansainvälinen työelämässä oppimisjakso on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua oman alasi työskentelytapoihin ja kulttuuriin toisessa maassa.

Omnialla on erittäin laaja yhteistyökumppaneiden verkosto useissa Euroopan maissa, sekä muun muassa Japanissa, Kiinassa, Etelä-Koreassa, Venäjällä, Intiassa, Nepalissa ja Tansaniassa.

Suorittamalla tutkinnon osan Ammattilaiseksi kansainvälisesti voit kartuttaa opintojasi 15 osp. Tutkinnon osan voi suorittaa tekemällä työelämässä oppimisjakson kansainvälisessä yrityksessä kotimaassa tai ulkomailla.

Lue lisää työelämässä oppimisjaksosta ulkomailla.

Valmentautumiseen kansainväliselle työelämässä oppimisjaksolle sisältyy:

  • Työelämässä toimiminen: laadit Europassi-CV:n englanniksi ja perehdyt ulkomaille ohjautuvaan työnhakuun, 2 osp
  • Viestintä ja vuorovaikutus vieraalla kielellä: perehdyt kohdemaan kulttuuriin, tapakulttuuriin sekä oman maan kulttuuriin ja historiaan, vieraan kielen opinnot, 3 osp
Lisätietoja antaa
Ulla-Maija Arminen
Opettaja
0468513640
Ulla-Maija.Arminen@omnia.fi