Vastaanottovirkailija, opetussuunnitelma

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Hotellipalvelun osaamisala

Tutkinnon muodostuminen

Pakolliset tutkinnon osat

Asiakaspalvelu ja myynti 25 osp

Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen 30 osp

Vastaanoton asiakaspalvelu 35 osp

Valinnaiset tutkinnon osat

À la carte -tarjoilu 20 osp

Juomien myynti ja tarjoilu 20 osp

Kahvilapalvelut 15 osp

Kokouspalvelut 15 osp

Majoitusliikkeen varaustoiminnot 20 osp

Pikaruokapalvelut 15 osp

Tilaus- ja juhlatarjoilu 20 osp

Yritystoiminnan suunnittelu 15 osp 

Yrityksessä toimiminen 15 osp 

Huippuosaajana toimiminen 15 osp

Ammattilaiseksi kansainvälisesti 15 osp

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp