Tarjoilija, opetussuunnitelma

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Tutkinnon muodostuminen

Pakolliset tutkinnon osat 60 osp

    Annosruokien ja juomien tarjoilu 35 osp

    Asiakaspalvelu ja myynti 25 osp

    Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen 30 osp

    Valinnaiset tutkinnon osat 45 osp

    À la carte -tarjoilu 20 osp

    Juomien myynti ja tarjoilu 20 osp

    Kahvilapalvelut 15 osp

    Kokouspalvelut 15 osp

    Majoitusliikkeen varaustoiminnot 20 osp

    Pikaruokapalvelut 15 osp

    Tilaus- ja juhlatarjoilu 20 osp

    Yritystoiminnan suunnittelu 15 osp 

    Yrityksessä toimiminen 15 osp 

    Huippuosaajana toimiminen 15 osp

    Ammattilaiseksi kansainvälisesti 15 osp

    Yhteiset tutkinnon osat 35 osp