Kokki, opetussuunnitelma

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Ruokapalvelun osaamisala

Tutkinnon muodostuminen

Pakolliset tutkinnon osat 60 osp

Annosruokien valmistus 20 osp

Lounasruokien valmistus 40 osp

Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen 30 osp

    Valinnaiset tutkinnon osat 45 osp

    À la carte -ruoanvalmistus 20 osp

    Kahvilapalvelut 15 osp

    Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot 15 osp

    Pikaruokapalvelut 15 osp

    Suurkeittiön ruokatuotanto 20 osp

    Tilaus- ja juhlaruokien valmistus 20 osp

    Yritystoiminnan suunnittelu 15 osp 

    Yrityksessä toimiminen 15 osp 

    Huippuosaajana toimiminen 15 osp

    Ammattilaiseksi kansainvälisesti 15 osp

    Yhteiset tutkinnon osat 35 osp