Työnhakuklinikka

Potkua työnhakuun. Omnia tarjoaa kaikille opiskelijoille tukea työnhakuun, kun opiskelut ovat päättymässä. Tätä palvelua tarjotaan lukuvuoden aikana kerran syksyllä ja keväällä, pidä siis silmäsi auki.

Työnhakuklinikka koostuu kolmesta eri osiosta

  1. Kyvyt ja taidot esiin –osio vahvistaa tietämystäsi omasta osaamisesta  ja siinä myös tarkastellaan, mikä voima ajatuksillamme ja uskomuksillamme on – positiivisesti ja negatiivisesti.
    Tuloksena vahvistat omaa käsitystäsi itsestäsi, mahdollisista rajoitteistasi ja parannat työnhakumahdollisuuksiasi.
  2. Hakemus– ja CV–osiossa opetellaan tekemään muista erottuva hakemus ja helposti luettava ansioluettelo, jotta haastatteluun päästään.
    Tuloksena syntyy mallihakemus ja CV, joita päivittämällä pääset paremmin haastatteluihin.
  3. Työnhaku–osiossa puhumme ensin siitä, miten työpaikkoja kannattaa hakea ja siirrymme sen jälkeen haastatteluosioon, jossa valmistaudutaan haastatteluun oman alasi mukaisesti.
    Tuloksena saat varmuutta työhaastatteluun.

Palautetta tästä osaamispaketista

”Kurssi oli hyvin motivoiva ja pistää ajattelemaan omia vahvuuksia ja osaamistaan ja kuinka myös kehittää niitä. Ei pelkkää cv:n ja hakemusten tekoa automaatiolla kuin voisi luulla ensin. Suosittelen jokaiselle vaikka ei olisikaan suuria vaikeuksia työpaikan hakemisen kanssa päivittää omia tietojaan asioista jotka vaikuttavat työn saantiin.”
- Heidi Mussalo

Lisätietoja antaa
Heidi Maria Karlsson
Työvalmentaja
040-1264873
heidimaria.karlsson@omnia.fi