Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Tuutoritoiminta

Omnian tuutorit tekevät Omniaa tutuksi ja auttavat uutta opiskelijaa sujuvasti opintojen alkuun.  

Omnian tuutoreilta saat apua monissa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Tuutorit järjestävät myös tapahtumia ja vapaa-ajan toimintaa opiskelijoille. Tuutoriksi voi ryhtyä kuka tahansa Omnian opiskelija. Tuutorina toimimisella voit myös kerryttää omaa osaamistasi – saat siitä osaamispisteitä yhteisiin tutkinnon osiin.

DigiTutorit  

DigiTutorit ovat työharjoittelijoita, jotka auttavat omnialaisia sovellusten, mobiililaitteiden ja tietokoneiden kanssa. Lue lisää DigiTutoreista. Lisätietoja: Denis Shemyakin, 040 1935581, denis.shemyakin@omnia.fi.

Harrastustuutorit

Harrastustuutorit voivat ohjata muille Omnian oppijoille esimerkiksi kokkaus- maalaus, it-, -bändi ja näytelmäkerhotoimintaa. Toimintaa ohjaa opiskelijatoiminnan koordinaattori. Lisätietoja: Oihonna Vilhu, 050 3264806, oihonna.vilhu@omnia.fi.

Keke-tuutorit

Keke eli kestävän kehityksen tuutorit vievät kestävän kehityksen sekä kestävämmän kulutuksen sanomaa eteenpäin. He opastavat ja ohjaavat opiskelijoita arjessa kestävämpiin valintoihin. Keke-tuutorit pitävät teematunteja ja keskustelutilaisuuksia kestävän kehityksen aiheista, ja näissä on mukana myös asiantuntijavieraita. Toimintaa ohjaa opiskelijatoiminnan koordinaattori sekä kestävän kehityksen opettajat. Lisätietoja: Oihonna Vilhu, 050 3264806, oihonna.vilhu@omnia.fi.

Kv-tuutorit 

Kansainvälisenä tuutorina pääset vaikuttamaan mielikuvaan, jonka ulkomaalaiset opiskelijat tai muut vieraat vievät mukanaan kotimaahansa Omniasta ja Suomesta. Lue lisää kv-tuutoreista. Lisätietoja: Olga Pugacheva olga.pugacheva@omnia.fi.

Markkinointituutorit 

Markkinointituutorit markkinoivat Omniaa opojen kanssa erilaisissa messutapahtumissa ja vievät Omnia-tietoutta peruskouluihin. Markkinointituutorit ottavat myös vastaan Omniassa vierailevia ryhmiä ja peruskouluopiskelijoita. Toimintaa ohjaa opiskelijatoiminnan koordinaattori sekä opot. Lisätietoja: Oihonna Vilhu, 050 3264806, oihonna.vilhu@omnia.fi.  

Vertaistuutorit 

Vertaistuutorit toimivat arjessa vertaisina uusille ja vanhoille oppijoille. Lisäksi vertaistuutorit edistävät ja kehittävät oman toimipisteensä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä teemapäivien tapahtumien ja kampanjoiden kautta. Toimintaa ohjaa hankekoordinaattori. Lisätietoja: Tiina Mustonen, 040 1267652 tiina.mustonen@omnia.fi.

Työelämätuutorit

Työelämätuutorit ovat Omnian opiskelijoiden yhteys työelämään. Työelämätuutorit kertovat opiskelijoille, mitä työelämä heiltä odottaa. He myös välittävät opiskelijoiden toiveita työelämälle. Työelämätuutorit aloittavat syksyllä 2021 pilottina. Lisätietoja: Oihonna Vilhu, 050 3264806, oihonna.vilhu@omnia.fi.

Takaisin ylös
Tagit:
Osallisuus