Hyppää pääsisältöön

Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen

Täydennyskoulutus
Haluatko kehittää myyntiosaamistasi? Kiinnostaako sinua syventää liha- ja kalatuotteiden käsittelyn sekä esillepanon taitojasi? Haluatko laajentaa tuotevalikoiman tuntemustasi sekä reseptien ja kausituotteiden neuvontaosaamistasi? Hae nyt mukaan palvelutiskimyyjille suunnattuun koulutukseen.

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa paneudutaan liha- ja kalatuotteiden käsittelyyn ja esillepanoon. Kehität tuotetuntemustasi ja myynnin menekin edistämisen osaamistasi.

Koulutuksen teemat

  • Kalapäivät, kalojen tunnistus, fileointi ja valmistus ateriaksi
  • Liha- ja lintupäivät, lihan tunnistus, käsittely ja valmistu ateriaksi
  • Kausi- ja sesonkituotteiden tuntemus ja valmistus ateriaksi
  • Asiakaspalvelu ja myyntitaitojen vahvistaminen.

Työn ohessa suoritettava koulutus koostuu liiketoiminnan ammattitutkinnon ja ravintola- ja catering perustutkinnon osista. Tutustu koulutuksen rakenteeseen:

Koulutuksen kohderyhmä

Koulutus on suunnattu palvelutiskimyyjinä toimiville.

Kurssin lisätiedot

Vaatimukset

Työsi tulee sisältää palvelutiskimyyjän työtehtäviä tutkinnon osan suorittamiseksi.

Opiskelijavalintakriteerit

Opiskelijalla tulee olla tutkinnon osan tavoitteisiin soveltuva työelämässä oppimispaikka.

Toteutus

Koulutus on oppisopimuskoulutus ja sisältää 6 lähipäivää ja etätehtäviä.

Hakeutuminen

Haku

Oppisopimus

Lisätiedot:

Laita hakemuksesi käsittelijäksi Paula Kataja.

Hakuaika:

2.5.2022 klo 00.00 - 30.11.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

13.1.2023
Hae koulutukseen (wilma.omnia.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)
Takaisin ylös
Tagit:
Myyntityö
Ruoka ja juoma