Hyppää pääsisältöön
Hei ammatillinen opiskelija! Katso tärkeät tiedot opintojesi aloittamiseksi

Tuote- ja palvelukehittäjän koulutus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinto
Kuuluuko työhösi tuotteiden, palveluiden tai toimintamallien kehittäminen? Kiinnostaako sinua palvelumuotoilu? Yhä useampi meistä tarvitsee työssään taitoja, joilla luodaan tai uudistetaan olemassa olevia toimintoja tai luodaan jotain täysin uutta. Tule mukaan kehittämään organisaatiosi toimintaa ketterästi palvelumuotoilun keinoin!

Koulutuksen kuvaus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on toimialasta riippumaton koulutus kaikille, jotka vastaavat tuotteiden, palveluiden tai toimintamallien kehittämisestä. Koulutuksessa syvennyt asiakaslähtöiseen kehittämiseen, palvelumuotoiluun sekä ketterän kehityksen menetelmiin ja työvälineisiin. Lisäksi opit viestimään vaikuttavasti, tuotteistamaan, toimimaan innovaattorin roolissa ja rakentamaan brändiä. 

Koulutuksessa pääset myös suunnittelemaan ja toteuttamaan organisaatiotasi hyödyttävän kehitysprojektin, johon saat henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta kouluttajilta.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suoritettuasi osaat rakentaa asiakaslähtöisiä ja houkuttelevia tuotteita ja palveluja ja saat virallisen tutkintotodistuksen osaamisestasi.

Voit hakea koulutuksen jälkeen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin. Omnia on hyvä ympäristö suunnitella myös yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista. Kestävän kehityksen teemat kulkevat mukana osana opintoja ja näyttöjä opiskelujesi ajan. Sinulla on mahdollisuus suorittaa opintoja tai työelämässä oppimisen jaksoja ulkomailla.

Tutustu toteutussuunnitelmaan (opintopolku.fi) ja lue lisää tutkinnon rakenteesta (opintopolku.fi).

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Voidaksesi suorittaa tutkinnon, sinulla tulee olla työpaikka tai oma yritys, jossa voit tehdä tuotteiden, palvelujen tai toimintamallien kehittämiseen liittyviä työtehtäviä. Tutkinnossa vaadittava osaaminen arvioidaan työpaikalla tehtävissä työtehtävissä. 

Koulutuksen kesto

Opintojen kesto on yksilöllinen. Keskimäärin opinnot kestävät 1 vuoden. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä (max. 10 kpl), oppimistehtävistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työssä oppimisesta. Lisäksi toteutat työpaikallasi kehityshankkeen, jonka avulla osoitat tutkintoon liittyvän osaamisesi. Koulutuspäiviä on keskimäärin kerran kuukaudessa, joista suurin osa järjestetään etäopetuksena. Ne tukevat tutkinnon suorittamista ja antavat uusia näkemyksiä ja ideoita.

Asiakkaan kokemus

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnosta tukea oman yrityksen kehittämiseen

”Tuotekehitystyön tulee olla kartalla ja reagoida muutoksiin proaktiivisesti. Koulutuksesta sain hyviä työkaluja, jotka tukevat tuotteistamisen ja kehitystyön eri vaiheita”

Lue Kaijan haastattelu

Hakeutuminen

Tärkeät tiedot hausta

Opiskelijavalinta

Valinta tehdään hakemuksen tietojen pohjalta. Täytä siis hakemuksesi huolellisesti. Hakijan tulee tutustua ammatillisen koulutuksen opiskelijavalinnan perusteisiin.

Tutkintoon ei ole pääsykoetta.

Hakeutumista koskevat tiedustelut haku@omnia.fi

Kielitaidon arviointi

Hakija, jonka äidinkieli ei ole suomi, voi osoittaa suomen kielen taitonsa riittävän opiskeluun joko todistuksella tai osallistumalla kielitestiin (taso B1.1). Jos hyväksyttävää todistusta ei ole, niin hakija saa kutsun kielitestiin sähköpostilla. Se tulee läpäistä, jotta haku jatkuisi. Lue lisää kielitaidon arvioinnista.

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu. Muutokset ovat mahdollisia.

Haku

Kirkkokatu, päiväopetus

Hakuaika:

9.3.2022 klo 00.00 - 1.9.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

22.9.2022
Hae koulutukseen (opintopolku.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)
Takaisin ylös
Tagit:
Liiketoiminta ja johtaminen
Yrittäjyys