Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Ravintolan sesonkitarjoilija, rekrytoiva koulutus

Työvoimakoulutus
Haluaisitko työskennellä ravintolassa? Innostutko asiakaspalvelusta, hyvästä ruuasta ja juomasta? Ravintolan sesonkitarjoilijan työvoimakoulutuksessa hankit alalla tarvittavaa ammattitaitoa ja saat hyvän pohjan jatko-opinnoille. Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia ravintoloissa monipuolisissa ja erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutuksen kuvaus

Ravintolan sesonkitarjoilijan työvoimakoulutuksessa opit ravintola-alalla tarvittavia taitoja. Opit asiakaspalvelua, tuotteiden myyntiä, raaka-aineiden tuntemusta, hygieniaosaamista, omavalvontaa sekä juomien anniskelua.

Koulutuksessa opit tarjoilijan työtä käytännön työtehtävien kautta. Työelämässä oppiminen tapahtuu StaffPointin välittämissä eri toimipaikoissa. Teoriaopinnot Omniassa tukevat työssä onnistumista. 

Koulutuksen aikana opit työskentelemään ravintolan toiminnoissa monipuolisesti. Opit toimimaan ammattitaitoisesti asiakaspalvelussa ja myyntityössä anniskelusta säädettyjen määräysten ja ohjeiden mukaisesti. Myös erilaisten juomatuotteiden myynti sekä erikoisruokavaliot tulevat koulutuksessa tutuksi.

Koulutuksen myötä opit myös käyttämään tarjoilutyössä tarvittavia työvälineitä- ja laitteita, kuten kassapäätettä.

Koulutuksen jälkeen osaat työskennellä alan säädösten ja toimintaperiaatteiden mukaan. Erilaiset työmenetelmät ja -välineet tulevat koulutuksessa tutuiksi ja opit hyödyntämään niitä työssäsi.

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Koulutus on tarkoitettu ravintola-alasta kiinnostuneille henkilöille. Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille, työttömyysuhan alaisille ja toistaiseksi lomautetuille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Suomen kielen kielitaitotasovaatimus on A2.2. Opetuskieli on suomi. Koulutukseen osallistuvan tulee täyttää alan terveydentilavaatimukset.

Koulutuksen kesto

Opinnot kestävät noin 3 kuukautta. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä, oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työelämässä oppimisesta. Työelämässä oppimisen aikana noudatetaan työpaikan normaaleja työaikoja.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen kautta.

Haku

Lakela, päivä

Hakuaika:

30.11.2021 klo 10.00 - 4.2.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

1.3.2022
Hae koulutukseen (te-palvelut.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)
Takaisin ylös
Tagit:
Työnhakijat