Hyppää pääsisältöön
Hei ammatillinen opiskelija! Katso tärkeät tiedot opintojesi aloittamiseksi

Rakenna laadukas verkkokurssi

EVERET-hankkeen koulutukset
Täydennyskoulutus
Haluatko kehittyä verkko-opetuksen velhoksi ja digitaitojen taikuriksi? Viimeistään nyt on aika hypätä mukaan kiihtyvään digijunaan! Tervetuloa koulutuksiin!

Koulutuksen kuvaus

Eväät erinomaiseen etäopetukseen (EVERET)-hankkeen kautta sinulla on nyt mahdollisuus saada käyttöösi Omnian digiopettajien tuottama Rakenna laadukas verkkokurssi-verkkokurssi! Kurssin tarjoaa ohjeita, ideoita ja ajatuksia verkkokurssin tuottamiseen kaikkien verkossa opettavien ja verkkokursseja tuottavien opettajien iloksi ja hyödyksi. Kurssi kokoaa myös kaikki omnialaisen verkkokurssin tuottamisen avuksi luodut materiaalit ja työkalut. Kurssilla keskitytään verkkopedagogiikkaan, joten Moodlen tai Teamsin käyttöopastusta ei tältä kurssilta löydy. 

Kurssin voit aloittaa milloin tahansa ja edetä täysin omassa aikataulussasi. Verkkokurssi on käytössäsi koko hankekauden eli vuoden 2022 loppuun ja suorituksesta saat todistuksen.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua ja suorittaa koulutuksen itsenäisesti koska tahansa. Koulutus tulee suorittaa vuoden 2022 loppuun mennessä todistuksen saamiseksi. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse ohjeet kurssille osallistumiseen.

Koulutukseen voit ilmoittautua tällä lomakkeella (Forms).

Takaisin ylös
Tagit:
Kasvatus ja ohjaus