Hyppää pääsisältöön
Hei ammatillinen opiskelija! Katso tärkeät tiedot opintojesi aloittamiseksi

Oppimisen aktivointi ja tuen muodot: Turvallinen verkko-oppimisympäristö

EVERET-hankkeen koulutukset
Täydennyskoulutus
Haluatko kehittyä verkko-opetuksen velhoksi ja digitaitojen taikuriksi? Viimeistään nyt on aika hypätä mukaan kiihtyvään digijunaan! Tervetuloa koulutuksiin!

Koulutuksen kuvaus

Verkko-oppimisympäristöissä opettaminen on vakiintunut viimeisen kahden vuoden aikana kaikilla kouluasteilla. Oppimisympäristö on ekosysteemi, joka on yksittäistä oppimisalustaa laajempi kokonaisuus ja se sisältää myös online-verkkokokousympäristön. Opettajan pitää siis hallita perinteisen LMS-työn rinnalla myös yhteisöllinen online-opetus digiturvallisesti. Digiturvallisuuden ytimessä on tietosuojaan liittyvien normien tunteminen, mutta siihen liittyy myös opetusryhmän yhteisöllisyyden pedagoginen suunnittelutyö sekä vuorovaikutusta tukevat ja oppimista monipuolistavat digityövälineet, opettajan oman digityöympäristön rakentaminen ja ylläpitäminen sekä verkkokokousympäristön turvallisuusasetusten osaaminen ja hallinta. Yhteistä digiturvallisuutta edistävät myös yhdessä sovitut säännöt.

Kouluttaja: Teemu Moilanen, Ilona IT

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset viimeistään 15.9.2022. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sekä koulutuksen tallenne.
Toteutustapa/-paikka on Zoom.

Koulutukseen voit ilmoittautua täyttämällä lomakkeen (Forms).

Takaisin ylös
Tagit:
Kasvatus ja ohjaus