Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Opetusvideon tuotanto 1, 2 ja 3

EVERET-hankkeen koulutukset
Täydennyskoulutus
Haluatko kehittyä verkko-opetuksen velhoksi ja digitaitojen taikuriksi? Viimeistään nyt on aika hypätä mukaan kiihtyvään digijunaan! Tervetuloa koulutuksiin!

Koulutuksen kuvaus

Kurssien aiheena verkkokurssimateriaalin videointi: editointi, äänitys, tekstitys ja kuvaaminen.

Koulutussarjan aikana käydään läpi opetusvideon tuotannon prosessi alusta loppuun. Kaikki koulutukset läpi käytyäsi hallussasi on tietoa ja taitoa oman opetusvideosi tuottamista varten. Koulutusten aikana tulet tarvitsemaan editointiohjelman, koulutuksessa perehdytään mm. Ilmaiseen Adobe Sparkiin sekä Applen käyttöjärjestelmissä (macOS, iOS, iPadOS) toimivaan iMovieen.

Kokonaisuuden laajuuden vuoksi koulutus on jaettu kolmeen osaan. Koulutukset tallennetaan ja jaetaan osallistujien kesken katsottavaksi soveltuvin osin.

Kouluttaja: Juho-Kustaa Kaukoniemi, Omnia

Webinaarit:

Pe 18.2. klo 13–15.45 Opetusvideon valmistelu 

Käsikirjoitus, esiintyminen, mobiilikuvaustekniikka.
Koulutussarjan ensimmäisessä osassa perehdytään siihen, minkälaista valmistelua ja välineistöä tarvitset ennen varsinaiseen kuvaamiseen ryhtymistä.

Pe 4.3. klo 13–15.45 Opetusvideon kuvaaminen

Kuvaus ja taltiointitekniikat, green screen ja lightboard, jälkiäänitys.
Toisessa osassa kuvataan ja tutustutaan erilaisiin opetusvideoissa käytettäviin hyödyllisiin menetelmiin, kuten green screen ja lightboard.

Pe 18.3. klo 13–15.45 Opetusvideon viimeistely 

Editointi, tekstitys, julkaisu, jälkiäänitys.
Kolmannessa osassa kuvatusta materiaalista rakennetaan ja valmistetaan lopullinen video. Tämän jälkeen tutustutaan siihen, kuinka video tekstitetään ja saadaan julkaistua muidenkin nähtäväksi.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kurssille viimeistään 17.2.2022, kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sekä koulutuksen tallenne. Toteutustapa/-paikka on Teams tai Zoom.

Koulutuksiin voit ilmoittautua tällä lomakkeella (Forms).
(Ilmoittautuminen koskee kaikkia koulutustilaisuuksia).

Takaisin ylös
Tagit:
Kasvatus ja ohjaus