Hyppää pääsisältöön
Hei ammatillinen opiskelija! Katso tärkeät tiedot opintojesi aloittamiseksi

Kodintekniikan myyjän koulutus

Työvoimakoulutus
Kiinnostaako sinua työ kaupan alan monipuolisissa työtehtävissä? Haluaisitko työskennellä asiakaspalvelutehtävissä myyjänä? Kodintekniikan myyjän työvoimakoulutuksessa hankit alalla tarvittavaa ammattitaitoa ja saat hyvän pohjan jatko-opinnoille.

Koulutuksen kuvaus

Kodintekniikan myyjän työvoimakoulutuksessa opit myyntiä ja asiakaspalvelua. Opit kaupan alalla tarvittavia taitoja, kuten kykyä erilaisiin asiakasratkaisuihin, tuotetuntemusta sekä myynti- ja vuorovaikutustaitoja.

Koulutukseen sisältyy työelämässä oppimista ja opit käytännön työtehtävien kautta toimimaan erilaisissa alan tehtävissä. Teoriaopinnot Omniassa tukevat työssä onnistumista. Voit hakeutua sinua kiinnostavaan työpaikkaan työelämässä oppimisen ajaksi. Työpaikan löytämiseen on mahdollista saada tukea. Työpaikka voi olla esimerkiksi kodintekniikkaa myyvä erikoisliike tai muu vähittäiskaupan myyntikanava.

Koulutuksen myötä saat myyntityössä tarvittavaa varmuutta ja perehdyt kodintekniikan myyntiratkaisujen eri kanaviin sekä myyntityön eri vaiheisiin.

Koulutuksen myötä erilaiset työmenetelmät ja -välineet tulevat tutuiksi ja opit hyödyntämään niitä työssäsi. Koulutus antaa valmiudet työllistyä myyjän tehtäviin sekä muihin myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin kaupan alalle.

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille, työttömyysuhan alaisille ja toistaiseksi lomautetuille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Lisäksi koulutukseen hakevilta edellytetään

  • peruskoulu- tai yo-pohjakoulutusta sekä myynnin ja/tai asiakaspalvelun työkokemusta. 
  • hyvää suomen kielen taitoa. Koulutus toteutetaan suomen kielellä.
  • mahdollisuus verkon käyttöön. Koulutukseen tarvitaan myös tietokone. Omnialla on tietokoneiden lainausmahdollisuus koulutuksen ajaksi.
Koulutuksen kesto

Opinnot kestävät noin 3 kuukautta. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä, oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työelämässä oppimisesta. Työelämässä oppimisen aikana noudatetaan työpaikan normaaleja työaikoja.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen kautta.

Haku

Lehtimäki, päivä

Hakuaika:

19.4.2022 klo 14.00 - 26.8.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

19.9.2022
Hae koulutukseen (te-palvelut.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)
Takaisin ylös
Tagit:
Myyntityö
Työnhakijat