Hyppää pääsisältöön

Kirjanpidon perusteet: päivittäistä kirjanpitoa aloittelijoille, verkkokurssi englanniksi alk. 22.10.2022

Avoin Omnia
Täydennyskoulutus
Opi kirjanpidon perusteet, kuten erilaiset kirjanpitojärjestelmät, taloustoimet, arvonlisävero. Opi hallitsemaan kirjanpidon perustiedot! Tällä kurssilla keskitymme kirjanpitoon yksityisen elinkeinonharjoittajan näkökulmasta.

Kurssin sisältö

Kurssi kattaa seuraavat asiat:

  • erot yksi- ja kaksikertaisen kirjanpitojärjestelmän välillä
  • rahoitustapahtumien kirjaamisprosessi
  • arvonlisävero
  • ostot ja myynti Suomessa EU:n sisällä ja sen ulkopuolella

Oppimistavoitteet

Tämän kurssin jälkeen ymmärrät kirjanpidon perusteet Suomessa.

Kurssin kohderyhmä

Kurssi kiinnostaa ihmisiä, jotka ovat jo rekisteröityneet yksityisiksi elinkeinonharjoittajiksi, harkitsevat tätä liiketoimintaa tulevaisuudessa tai ovat vain kiinnostuneita kirjanpidon perusteista. Alaikäraja 16v.

Kurssin lisätietoa

Suoritusohjeet

Kurssi on englanninkielinen. Verkko-opetus tapahtuu Teamsissä. Tietoja ja lisämateriaalia jaetaan Moodle-oppimisalustalla.

Ole hyvä ja tutustu Teamsiin ja Moodleen ja huomioi online-opetuksen johdanto, joka on ilmainen. Jos kohtaat teknisiä ongelmia, ota yhteyttä helpdesk@omnia.fi.

Jos osallistut etänä, tarvitset kannettavan tietokoneen tai tabletin. Kuulokkeiden käyttöä suositellaan. Saat sisäänkirjautumisohjeet ja Teams-linkin 2-3 päivää ennen kurssin alkua. Jos et ole saanut aloituskirjettä ennen kurssin alkua, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Jos et löydä sitä, ota yhteyttä espoon.tyovaenopisto@omnia.fi.

Huomioitavaa

Jos olet oikeutettu työttömyys- tai Kaikukorttialennukseen, ota yhteyttä ja ilmoittaudu Espoon työväenopistoon 020 692 444 ma–to klo 12.30—15.30.

Takaisin ylös

Lisätietoja antaa

Tagit:
Elämä- ja työelämätaidot
Liiketoiminta ja johtaminen
Yrittäjyys